Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет висловив подяку колективу університету

11 грудня 2021 року
     На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист за підписом міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета.
     У ньому висловлена щира вдячність за співпрацю і підтримку ініціативи МОН щодо проведення заходу Всеукраїнського рівня – Національного освітнього форуму «Нова українська школа 2020/2021: синергія, інтеграція, менеджмент», а також допомогу в його організації.
     Очільник галузі висловив подяку працівникам і студентам нашого університету, завдяки яким цей захід пройшов на високому організаційному рівні. Та принагідно подякував всьому колективу НУБіП, який зберігає та примножує кращі традиції класичної освіти, дбає про духовний та культурний розвиток студентів, докладає багато зусиль для того, щоб сформувати їх справжніми фахівцями.
     Також міністр запевнив: ми високо цінуємо внесок як університету, так і особисто його ректора у розвиток української освіти, адже НУБіП відкрив дорогу в життя не одному поколінню молодих людей, які працюють на благо України, розбудовуючи національну економіку.
Ірина Кушніренко

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook