Учора студент, а сьогодні – магістр з фінансів , банківської справи та страхування

8 грудня 2021, 17:37
   7-8 грудня 2021 року на економічному факультеті відбулася небуденна подія – Екзаменаційна комісія у складі голови д.е.н., професора Худолій Л.М., заступника голови д.е.н., професора Давиденко Н.М. і членів екзаменаційної комісії д.е.н., доцента Негоди Ю.В., к.е.н., доцента Костюк В.А., к.е.н., доцента Скрипник Г.О. прийняла захисти кваліфікаційних магістерських робіт у 32 студентів спеціальності 072-Фінанси, банківська справа та страхування денної форми навчання.

   Із початком роботи Екзаменаційної комісії студентів і членів комісії привітав заступник декана економічного факультету Нагорний В.В. і побажав плідної роботи і успішних захистів.

   Голова екзаменаційної комісії професор Худолій Л. М. поздоровила студентів із успішним виконанням навчального плану магістратури, наголосила на тому, що захист випускних магістерських робіт є фінальним акордом у завершенні навчання, і що комісія і всі наукові керівники сподіваються на успішні захисти студентів.
   Процедура захисту магістерських робіт відбувалася в приміщенні нової Навчально-наукової лабораторії-Музеї банківської справи і страхування.
   Атмосфера захистів була творчою, вимогливою, але доброзичливою. Студенти ефектно презентували роботи, грамотно доповідали результати своїх досліджень, давали професійні рекомендації щодо стратегії розвитку банківської системи України, щодо поліпшення управління банками і страховими компаніями, щодо інтеграції їх діяльності, щодо розвитку фінансового ринку і його сегментів, щодо удосконалення роботи підприємств аграрного сектора та покращення їх інвестування, щодо поліпшення управління бюджетною системою країни тощо.

   Це було свято студентської науки і водночас серйозна дискусія професіоналів щодо подальшого розвитку фінансової системи України.
   Висновок Екзаменаційної комісії : Всі роботи представлені на захист заслуговують досить високих оцінок, а студенти достойні присудження освітнього ступеню магістрів зі спеціальності 072- Фінанси, банківська справа та страхування. Хай щастить вам , наші молоді колеги, у житті і в професії!
 
Худолій Л.М.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook