Кафедра годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д.Пшеничного обрала завідувача на наступні 5 років

18 листопада 2021 року

    16 листопада 2021 року на кафедрі годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д.Пшеничного відбулося обрання завідувача. На конкурс заміщення посади завідувача кафедри документи було подано лише одним претендентом, доктором сільськогосподарських наук, професором Сичовим Михайлом Юрійовичем.

   Сичов М.Ю. вже очолював кафедру попередні 5 років, тому міг розказати про себе та пророблену роботу не на словах, а на справах, за якими співробітники кафедри могли спостерігати протягом його перебування на посаді.

   Звітуючи, претендент розказав про зміцнення матеріально-технічної бази, ремонти проведені у аудиторіях кафедри, оснащення лабораторій новими приладами, а найголовніше – відновлення роботи лабораторії хімічного аналізу кормів. Кафедрою у 2021 році виконано науково-дослідних робіт на суму 150 тис. грн. Планується закупівля нових приладів та розширення спектру наукових послуг. Претендент прозвітував про відкриття нових дисциплін за вибором студентів, які стали досить успішними, про методичне забезпечення, публікативну активність та ін. Але головним питанням, звичайно, стали плани на наступні п’ять років. Михайло Юрійович розказав стратегію розвитку кафедри у навчальній, науковій, організаційній, професійно-орієнтаційній роботах та подальше зміцнення матеріально-технічної бази кафедри, відповів на запитання співробітників кафедри та декана факультету.

    У результаті кафедра одноголосно підтримала кандидата на посаду завідувача на наступні п’ять років та побажала легкого та успішного проходження наступних етапів конкурсу – вченої ради факультету та університету.

Доцент кафедри годівлі тварин
та технології кормів ім. П.Д.Пшеничного
Ігор Ільчук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook