Магістри 2 року навчання ОПП «Прикладна економіка» захистили звіти з виробничої практики

11 листопада 2021 року
НУБіП України

   Виробнича практика магістрів спеціальності 051 – «Економіка», ОПП «Прикладна економіка» є важливим етапом професійно-практичної підготовки студентів, дає можливість отримати практичні знання та організаторські навички виробничої діяльності, необхідні для майбутньої роботи за фахом.
   10 листопада 2021 року у відповідності із графіком навчального процесу студенти ОПП «Прикладна економіка» у режимі відеоконференції представили комісії кафедри глобальної економіки, в яку увійшли завідувач кафедри Наталія Вдовенко і керівники практики від університету, результати проходження виробничої практики та презентували свої звіти.

   У процесі проходження практики увага відповідальних за практику акцентувалась на розвитку творчих здібностей студентів, їх самостійності, умінні приймати рішення та працювати в колективі. Практика студентів проводилась на спеціальних базах, які забезпечують виконання програми для відповідних освітньо-кваліфікаційних рівнів. В якості баз практики використовувалися сучасні підприємства, організації та установи різних галузей, які відповідають програмі практики, зокрема її меті та задачам.
   Комісія позитивно оцінила звіти магістрів, та побажала їм успіхів у подальших завершальних етапах навчання – підготовки постерних презентацій та захисту дипломних робіт.

Лариса Михальчишина,
доцент кафедри глобальної економіки

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook