Увага! З 15 по 27 листопада студенти продовжують навчатися у дистанційному форматі

15 листопада 2021 року
Для забезпечення якісної організації освітнього процесу в НУБіП України у І семестрі 2021-2022 навчального року, у зв'язку з рішенням позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Києва від 28.10.2021 р. (протокол №42), посиленням карантинних обмежень та необхідності повного дотримання вимог чинного законодавства в умовах карантину ректоратом прийнято рішення внести зміни до графіка освітнього процесу.

     З 15 по 27 листопада 2021 р. продовжують навчатися у дистанційному форматі студенти 1 та 2 курсів ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» ветеринарного спрямування.

     Продовжують з 15 листопада виконувати графік освітнього процесу та складати зимову екзаменаційну сесію в дистанційному форматі студенти 3-4 курсів ОС «Бакалавр», 3-5 курсів ОС «Магістр» ветеринарного спрямування, 1 року магістратури освітньо-професійних програм та 2 року освітньо-наукових програм.

    Студенти 2 року магістратури освітньо-професійних програм захищатимуть кваліфікаційні магістерські роботи згідно затверджених графіків у очно-дистанційному форматі.

     Рішення про формат освітнього процесу після 27 листопада буде прийняте напередодні з урахуванням епідеміологічної ситуації в Україні та місті Києві.

Навчальний відділ

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook