До уваги абітурієнтів! Запрошуємо на підготовчі курси для вступу в університет!

15 листопада 2021 року

 

Щорічно в кінці жовтня університетські двері відчиняються для майбутніх студентів. Саме для них в нашому Університету розпочинають свою роботу консультаційно-підготовчі курси підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання знань.

     Незважаючи на те, що кількість спеціальностей, яким надається особлива підтримка щорічно скорочується, 157 одинадцятикласників прийшли займатися на курсах. Все це тому, що на курси випускники шкіл записуються переважно з метою підвищення рівня знань для вступу на спеціальності нашого Університету. І це підтверджують щорічні результати вступу – більше 60% слухачів курсів стають студентами НУБіП України!
     Консультаційно-підготовчі курси – це не тільки можливість отримати якісні знання, але і чудовий період коли майбутні студенти знайомляться і призвичаюються до спілкування з омріяним університетом. Саме цей період часу є місточком між шкільним та студентським життям.
     Цьогоріч найбільш чисельними стали групи з української мови та літератури, математики та біології. Заради отримання високих результатів разом зі слухачами працює викладач із понад 30-річним стажем Чумак Тетяна Миколаївна, кандидат педагогічних наук, учитель-методист, відмінник освіти України.

     До підготовки одного з найбільш складних, судячи з минулорічних результатів ЗНО, предметів – математики взялися більше 100 слухачів під керівництвом досвідченого викладача, кандидата фізико-математичних наук Цюпій Тамарою Іванівною. Упродовж усього терміну навчання на курсах до викладання цього складного предмету на різних формах навчання будуть долучатися й інші викладачі кафедри.

     Великим набором цього року відзначились групи з біології. Це й не дивно, адже переконлива більшість слухачів планує навчатися в НУБіП на спеціальностях таких факультетів та інститутів: агробіологічний, ветеринарної медицини, лісового і садово-паркового господарства, тваринництва та водних біоресурсів. Викладач кафедри біології тварин Осадча Юлія Василівна уже шостий рік поспіль розпочала заняття в трьох групах з біології.

     Також на курсах слухачі опановують історію України разом із викладачем Кравченко Наталією Борисівною, кандидатом історичних наук, яка має власні методичні підходи для допомоги в запам’ятовуванні дат та видатних подій в історії нашої країни. Адже це важливо не тільки для здачі ЗНО, але і для формування національної ідентичності кожного громадянина України!

     Лук’янчук Катерина Анатоліївна, кандидат географічних наук, молода і перспективна викладачка, допомагає слухачам у вивченні законів і закономірностей розміщення та взаємодії компонентів географічного середовища та їхніх поєднань на різних рівнях.

     Хімію слухачі курсів почали опановувати під керівництвом доцента кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води, кандидата хімічних наук Бойка Романа Сергійовича.
     Як показало проведене опитування і отримані відгуки, викладачі і слухачі залишилися задоволеними від першого заняття на курсах!
     Бажаємо успіхів слухачам і натхнення їх викладачам! Консультаційно-підготовчі курси – це значний крок уперед на шляху до мрії стати студентами НУБіП України!

Оксана Багацька,
керівник консультаційно-підготовчих курсів НУБіП України

 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook