Гостьова лекція на тему «Основні принципи управління мікрокліматом у свинарських господарствах»

10 листопада 2021, 19:41

   У славетному НУБіП України провідного факультету тваринництва і водних біоресурсів триває практика залучення провідних фахівців, стейкхолдерів та виробничників у освітній процес для обміну досвідом й створення тісної взаємодії «Наука-Виробництво», бо недарма відомий математик XIX ст. Пафнутій Чебишев сказав: «Теорія без практики мертва і безплідна, практика без теорії безкорисна і пагубна».
   Сьогоднішній день, що приурочений Всесвітньому Дню науки, на кафедрі біології тварин був особливим, оскільки для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ІІІ та ІІ курсів з дисципліни «Утримання і гігієна тварин» (викладачі: проф. Лихач А.В., доц. Чепіль Л.В.) проведено Гостьову стрім-лекцію у дистанційному форматі за допомогою хмарного додатку Zoom.

     На стрім-лекцію було запрошено провідного фахівця в галузі технології виробництва продукції свинарства, представника французької компанії «I-Tek» у Східній Європі, директора компанії МВВ (аудит систем вентиляції свинокомплексів) – Михайлова В’ячеслава Валерійовича

     Шановний пан В’ячеслав ґрунтовно, базуючись на своєму 20-річному практичному досвіді ознайомив здобувачів вищої освіти факультету тваринництва і водних біоресурсів з основними принципами управління мікрокліматом у підприємствах з виробництва свинини.

 

Мета проведеної лекції досягнута, оскільки відбулося розширення матеріалів, що студенти опановують під час вивчення освітньої компоненти із дисципліни «Утримання і гігієна тварин», спостерігалася жвава і цікава дискусія між доповідачем, викладачами і студентами.

    Адресуємо слова подяки шановному В’ячеславу Валерійовичу за змістовну, актуальну, цікаву, інноваційну гостьову лекцію й надсилаємо промені вдячності найкращим студентам НУБіП України. Зичимо міцного здоров’я, успіхів, жаги до знань та здобутків! Далі буде…

Їжте сало, їжте хліб - вступайте і навчайтесь у НУБіП!

Анна Лихач,
професор кафедри біології тварин

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook