Обговорення результатів проміжної атестації у форматі онлайн

10 листопада 2021, 16:58
Київ

 Середина осіннього семестру для студентів другого курсу спеціальності Садово-паркове господарство проходить у форматі дистанційного навчання. Тому і зустріч групи з куратором Вікторією Міндер відбулась на корпоративній платформі НУБіП України Cisco Webex. Перше питання, яке хвилює студентів, стосувалось термінів виходу на очне навчання і формату проведення зимової екзаменаційної сесії 2021-2022 навчального року.

Обговорено поточні результати проміжної атестації із восьми навчальних дисциплін першого семестру. Початок навчального року з 25 серпня і чотири тижні очного навчання задали досить насичений ритм навчання, у результаті чого є лише незначні «хвости», про які оголошено підопічним. Озвучено подяки від відкладачів за сумлінне, майже 100 %-ве відвідування онлайн-занять.

Також розглянуто питання карантиних обмежень та правил поводження в гуртожитку під час цих обмежень. Студенти були відвертими, та деякі жалкують, що їх студентські, молоді та активні роки, проходять в умовах карантину.

Разом із Олександрою Чигарьовою розроблено презентацію рекламного характеру для можливості проведення профорієнтації онлайн та розповсюдження матеріалів по спеціальності 206 Садово-паркове господарство. У кінці презентації наведено qr-код анкети абітурієнта НУБіП України спеціальності 206 Садово-паркове господарство. Наголошено на можливості підвищення власного рейтингу студента шляхом проведення профорієнтаційної роботи.

  

Олександра Чигарьова,
студентка другого курсу СПГ
Вікторія Міндер,
куратор СПГ-2001,
доцент кафедри ЛАтаФД
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook