Всеукраїнська науково-практична конференція - VI Симиренківські читання присвячені 130-й річниці від дня народження професора Володимира Симиренка: «Садівництво: освіта та виклики сучасності»

2 листопада 2021 року
 УМОВИ УЧАСТІ

Для безкоштовної участі у роботі конференції заповніть реєстраційну ФОРМУ.

Учасники конференції самостійно покривають витрати на дорогу, проживання, харчування тощо. Участь у роботі конференції можливо взяти очно та з використанням технічних засобів відео- та аудіо зв’язку – програмної платформи CiscoWebex. Для онлайн участі у роботі конференції перейдіть на програмну платформу CiscoWebex.

Конференція буде проходити паралельно з Fresh Business Expo – міжнародною спеціалізованою виставкою технологій у плодоовочівництві. Для входу на виставку Fresh Business Expo потрібно отримати безкоштовний електронний квиток з індивідуальним QR кодом, пройшовши процедуру on-line реєстрації на офіційному сайті виставки https://www.freshbusinessexpo.com/.

Участь у роботі виставки та конференції під час карантину. Якщо м. Київ перебуватиме у помаранчевій або червоній зоні усі учасники/відвідувачі мають мати або негативний ПЛР-тест (дійсний 72 години), або «зелений» сертифікат про повну вакцинацію.

Кінцевий термін реєстрації на конференцію – 29 листопада 2021 р.

Контакти та консультації:

Борис Мазур, завідувач кафедра садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка:

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook