Початок екзаменаційної сесії: акцент на досягнення студентів

23 May 2017, 9:19

     22 травня 2017 року відбувся перший іспит у студентів І курсу спеціальності Комп’ютерна інженерія з дисципліни Інформаційні технології.
    Викладачі кафедри інформаційних і дистанційних технологій доцент Олена Кузьмінська та Таїсія Саяпіна, що забезпечували навчання цієї дисципліни, крім комп’ютерного тестування та виконання практичних завдань акцентували увагу на неформальному навчанні студентів.

     Одним із запитань, що виносилось іспит було представлення студентами власного портфоліо – досягнень неформального навчання як на МООС, пропонованих в рамках вивчення курсу, так і додаткового навчання за вибором студентів.

     Крім того студентам було запропоновано поділитись досвідом неформального навчання на спеціально створеному сайті.

     Під час розміщення робіт на сайті студентам-першокурсникам надавав допомогу студент четвертого курсу спеціальності "Комп’ютерні науки" Сінчук Богдан, який є автором цієї розробки.

 

     У такий спосіб студенти не лише мали можливість презентувати власні досягнення, але й долучились до апробації Інформаційної системи підтримки неформального навчання студентів - дипломного проекту Богдана Сінчука (керівник: к.пед.н., доцент Олена Кузьмінська).
      Сподіваємось, що така співпраця буде корисною як для студентів, так і для факультету в цілому.

 

Таїсія Саяпіна,
старший викладач кафедри інформаційних і дистанційних технологій

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook