Перемога здобувачів спеціальності «Туризм і рекреація» на конкурсі наукових робіт студентів і молодих учених «Майбутнє збереження історичної спадщини та розвитку культурного туризму: Україна-Європа»

15 травня 2024 року
  Кафедрою менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» проведено ІІ етап конкурсу наукових робіт студентів і молодих учених «Майбутнє збереження історичної спадщини та розвитку культурного туризму: Україна-Європа» у рамках реалізації проєкту Erasmus+ Jean Monnet Module European experience in the promotion of heritage and cultural tourism (EEPHCT).
  Метою конкурсу було обговорення актуальних проблем і формування напрямів розв’язання завдань популяризації історичної спадщини та культурного туризму в Україні на основі досвіду європейських країн.
  Конкурс проходив у два етапи. На першому етапі відбулося рецензування 52 наукових проєктів студентів і молодих учених з різних університетів України. За рішенням конкурсної комісії до другого туру рекомендовано найкращі дев’ять робіт. Автори наукових робіт обрали цікаві та актуальні теми для проведення досліджень, за якими були сформульовані відповідні висновки і рекомендації.
 
  Національний університет біоресурсів і природокористування України представляли студенти ННІ неперервної освіти і туризму Олександр Гора і Дарія Нечипоренко з науковою роботою на тему «Дослідження історико-культурної спадщини: регіональний аспект»і Лада Хоруженко з роботою: «Інноваційні підходи до просування української культурної спадщини через створення сучасних сувенірів та гастрономічних продуктів».
 
  Студенти продемонстрували високу професійну компетентність і обґрунтували членам конкурсної комісії науково-практичну значущість результатів, отриманих під час досліджень і написання роботи.
  За підсумками роботи конкурсної комісії з оцінювання змісту роботи, рівня поданої презентації, доповіді та відповідей на запитання наші студенти визнані переможцями конкурсу і нагороджені дипломами:
дипломом І ступеня:
  • Олександр Гора, Дарія Нечипоренко (науковий керівник – д.е.н., професорка Інна Левицька);

дипломом ІІІ ступеня:
  • Лада Хоруженко (науковий керівник – к.е.н., доцентка Ірина Кудінова).

 

Вітаємо переможців та наукових керівників!

Бажаємо успіхів та подальших наукових здобутків!

 
 
Інна ЛЕВИЦЬКА,
професор кафедри готельно-ресторанної

справи та туризму 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook