Успіх наших спортсменів-гирьовиків на чемпіонаті Європи в Парижі

29 квітня 2024 року
  Із 17 по 24 квітня у місті Париж відбувся чемпіонат Європи з гирьового спорту серед дорослих і молоді. У заході взяли участь 345 учасників із 17 країн Європи.
  Викладач кафедри фізичного виховання Віталій Андріяш був запрошений на ці змагання як суддя. Також від нашого університету на чемпіонат Європи відібралися Володимир Кульківський (ННІ ЕАЕ), Ілля Фурса (ф-т захисту рослин, біотехнологій та екології), Валентин Бербеничук (гуманітарно-педагогічний ф-т). Серед аматорів взяла участь Євгенія Кедич (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»).
  Наші спортсмени вибороли призові місця у різних видах вправ. Володимир Кульківський виступав у вправі ривок із довільною зміною рук і виборов перше місце, встановивши абсолютний рекорд змагань – 251 підйом.
  Ілля Фурса взяв участь у змаганнях як серед юніорів так і серед дорослих. Він змагався у вправі поштовх довгим циклом категорія +95 кг. Серед юніорів Ілля посів перше місце, а серед дорослих виборов срібло.
  У командній естафеті Валентин Бербеничук посів друге місце.
  Євгенія Кедич виступала у двох вправах. У вправі ривок виборола срібло, а у вправі ривок з довільною зміною рук – золото, встановивши власний рекорд – 220 підйомів.
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook