Ректорат: якість освітнього процесу, підготовка до Дня університету та облаштування Скверу пам’яті

29 квітня 2024 року
  29 квітня 2024 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Тиждень, як зазначив очільник університету, буде присвячений реалізації стратегічної програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2025». Так, 01 травня на базі навчального корпусу №6 пройде нарада з планування на травень.

  Проректор з науково-педагогічної діяльності та розвитку Сергій Кваша доповів про набір до аспірантури іноземних громадян. За графіком триває підготовка до відзначення Дня університету. Наголошувалося на рівномірному завантаженні та використанні IQ-простору всіма ННІ та факультетами. На виконання наказу ректора в навчальних корпусах готуються музейні кімнати пам’яті загиблим героям-воїнам – студентам, викладачам, співробітникам та випускникам.
  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик проінформував про перебіг навчального семестру, ліквідацію неатестацій, підготовку до захисту дипломних проектів випускниками бакалаврату.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка доповів про підготовку приміщень до початку реєстрації вступників до магістратури на складання ЄВІ з 05 травня.
  Голова профкому студентів та аспірантів Олексій Мельник закцентував на проведенні Дня донора.

  Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про засідання профкому, яке буде присвячене медичним оглядам працівників університету.
  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про інформування науково-педагогічних працівників про завершення дії строкового трудового договору.

  Директор благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Євген Томін проінформував про стан наповнення та використання коштів. Закцентував на необхідності наповнення, активно співпрацюючи з випускниками, роботодавцями, зокрема в контексті проведення Дня університету.
  Начальник юридичного відділу Андрій Бова доповів про стан перереєстрації земельних ділянок.

  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко закцентував на виконанні наукових тем.
  Директор Студентського містечка Сергій Стецюк доповів про благоустрій території кампусу, ремонт кімнат для першокурсників – готові вже 75. Проводиться часткова заміна меблів.

  Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності відокремлених структурних підрозділів, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко зупинився на проведенні футбольного чемпіонату серед студентів коледжів, який пройде на базі Ірпінського фахового коледжу. У програмі – візит до університету з профорієнтаційною метою.
  Начальник відділу організаційної діяльності навчально-дослідних господарств, Боярської лісової дослідної станції та навчально-виробничої практики Микола Грунтковський доповів про відновлення весняних польових робіт після тижня рясних опадів.

  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька зупинилася на фінансовій ситуації, нарахуванні заробітної плати за квітень, виплату академічної та соціальної стипендій. Вона звернула увагу на заборгованості сплати за навчання та фактичному старті сплати за наступний семестр з урахуванням корегування, затвердженого вченою радою.
  Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про реалізацію рішень вченої ради.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про початок бюджетного процесу на наступник рік. Укладені договори з партнерами щодо академічного обміну для студентів. 30 квітня університет відвідає Посол Туркменістану. На контролі закупівля обладнання для лабораторій та їхнє облаштування і встановлення до Дня університету.

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про ремонтні роботи в навчальних корпусах та гуртожитках. На виконання рішення вченої ради розпочалося облаштування Скверу пам’яті. Завершується розробка проекту будівництва спортивного комплексу, після чого від буде проходити експертизу. На жаль, не відбувся тендер на ремонт стояка місць загального користування в гуртожитку №10 – процедуру запускатимуть повторно. Понад 600 осіб протягом місяця проходитимуть медичний огляд.

  Проректор з науково-педагогічної діяльності Оксана Тонха доповіла про організацію студентських практик.

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Оксані Тонсі – запланувати зустріч зі старостами академічних груп студентів 3-го курсу, організувати підготовку та складання ЄВІ, ЄДКІ, ЄФВВ, провести оновлення навчальних планів та програм, систематизувати профорієнтаційну роботу. Валерію Іщенку – системно проводити моніторинг ситуації в гуртожитках та швидко реагувати службам на ліквідацію аварій, завершити благоустрій території, провести необхідні ремонти на Алеї слави, пішохідних доріжках, активізувати формування Скверу пам’яті. Сергію Кваші – встановити зв’язок з міністерством та колегами щодо ініціативи запровадження ЄДКІ в аспірантурі.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook