Випускники бакалаврату налаштовані на успішний вступ до магістратури нашого університету

17 травня 2024 року
  Незважаючи на складні умови воєнного стану наш Університет веде постійний діалог зі студентами. Так, упродовж цього тижня відбулася низка зустрічей з випускниками бакалаврату, які планують реєструватися на єдиний вступний іспит (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ), реєстрація на які розпочалася  з 07 травня та триває до 29 травня 2024 року.

  Представники всіх відділів, підпорядкованих проректору з науково-педагогічної роботи, спільно з представниками приймальної комісії та підрозділу військової мобілізації та взаємодії зі Збройними Силами України провели діалоги з майбутніми вступниками до магістратури, забезпечили їх необхідною інформацією щодо термінів реєстрації, переліку необхідних для вступу документів, рекомендацій щодо ведення військового обліку здобувачів вищої освіти, особливостей надання їм відстрочки від призову на період вступної кампанії.

 

  13 травня відбулася зустріч зі студентами випускного 4 курсу бакалаврату факультету конструювання та дизайну, які навчаються за різними освітніми програмами спеціальностей «Галузеве машинобудування» та «Будівництво та цивільна інженерія» щодо їх вступу до магістратури. за присутності декана факультету Зіновія Ружила та заступника начальника навчального відділу Оксани Зазимко.

  15 травня відбулися зустрічі на факультетах тваринництва та водних біоресурсів, економічному, аграрного менеджменту, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, ННІ неперервної освіти і туризму, ННІ лісового та садово-паркового господарства, де Оксана Тонха, Ярослав Рудик, Лариса Кліх, Олексій Соломка, Геннадій Ржевський спільно з деканами відповідних факультетів і їх заступниками поспілкувалися з майбутніми вступниками і відповіли на низку їх запитань.

  16 травня відбулась зустріч з випускниками бакалаврату факультету інформаційних технологій повного та скороченого терміну навчання  за всіма освітніми програмами, на якій спікерами були Олена Колеснікова та Олексій Соломка. До студентів доведено всю необхідну інформацію щодо вступу до магістратури у 2024 р., надано вичерпні відповіді на запитання випускників стосовно наявності державного замовлення, термінів  та складу вступних випробувань, вартості контракту  та можливості поєднання навчання,  також жваво обговорювались питання, пов’язані з військовим обліком та необхідними процедурами для хлопців.

  Такі зустрічі плануються і на наступному тижні. Проте працівники приймальної комісії, деканатів факультетів та дирекцій ННІ спільно з навчальним відділом університету щоденно надають усі необхідні консультації для майбутніх вступників до магістратури. Дані моніторингу з показниками реєстрації щодня аналізуються ректоратом університету.

Реєстрація на складання ЄВІ та ЄФВВ триває до 29 травня.

Майбутнім абітурієнтам бажаємо успішного вступу до магістратури НУБіП України!

 

Лариса Кліх,
завідувач навчально-методичного відділу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook