Новини

Увага! Терміновий збір на окопний РЕБ

14 травня 2024 року

Оголошується терміновий збір на окопний антидроновий РЕБ для сина професора кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Василя Туринського, який боронить державу на сході в складі першої президентської бригади "Буревій". Напрямок важкий, хлопці під постійним тиском ворога. 

Студмістечко: проводимо благоустрій території

14 травня 2024 року

  Кожен господар дбає про затишок вдома, але і не забуває про порядок поряд із будівлею. Так і ми, облагороджуючи територію біля гуртожитків, взялися за ямковий ремонт прилеглої дороги. 

Валерій Кашпаров вперше в історії України став Академіком Норвезької академії наук і літератури

14 травня 2024 року

  03 травня 2024 року в Гранд-готелі Осло (Королівство Норвегія) відбулися щорічні збори Норвезької академії наук і літератури.   На цих зборах були вручені дипломи обраним у 2024 році членам Норвезької 

Треба багато вчитися, щоб знати хоч трохи... День відкритих дверей у Бережанському фаховому коледжі

14 травня 2024 року

.foto_full, .foto_news { width: 100%; margin-bottom: 1%; } .foto_two_left { float:left; width: 49%; padding-right: 1%; } .foto_two_right { width: 49%; margin-bottom: 1%; } 

Збірна НУБіП України – володар бронзової нагороди ХХV чемпіонату міста Києва з футболу серед студентських команд ЗВО

14 травня 2024 року

  13 травня на стадіоні НУБіП України відбувся матч за третє місце ХХV чемпіонату міста Києва з футболу серед студентських команд ЗВО. Зустрілися команди Національного університету біоресурсів і природокористування України та Київського медичного університету. 

Випускники коледжу віддають перевагу спеціальності 274 «Автомобільний транспорт»

14 травня 2024 року

  Для кафедри тракторів і автомобілів квест вже став традицією у профорієнтаційному заході та із задоволенням зустрічає та радує своїх майбутніх абітурієнтів цікавими пригодами та подарунками. 

Тарас Мельник: «Мій вибір – Агроінженерія!»

14 травня 2024 року

  Індивідуальна зустріч із випускниками ліцеїв дозволяє більш докладно надати інформацію про історію, сьогодення та майбутнє професії агроінженера, на отримання якої має всі можливості освітньо-професійна програма «А 

TREATY – інженерний менеджмент агродронів від DroneUA

14 травня 2024 року

  08-10 травня 2024 року, в межах програми "Spring School TREATY 2024", відбулось триденне вивчення сучасних виробничих технологій DroneUA "Пілотування агродронів". 

Виробнича практика – невід’ємна складова у формуванні фахівців рибної галузі фото

14 травня 2024 року

  Ефективне кадрове забезпечення рибної галузі є надзвичайно важливим для її сталого розвитку. 

XVII Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» об’єднала в День Європи учасників, які представили усі регіони України

14 травня 2024 року

  У 2024 році ми святкуємо 20 років з моменту заснування першого студентського наукового гуртка на юридичному факультеті «Клуб юних теоретиків». 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook