Тарас Мельник: «Мій вибір – Агроінженерія!»

14 травня 2024 року
НУБіП України
  Індивідуальна зустріч із випускниками ліцеїв дозволяє більш докладно надати інформацію про історію, сьогодення та майбутнє професії агроінженера, на отримання якої має всі можливості освітньо-професійна програма «Агроінженерія» бакалавратури механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурасів і природокористування України. За таких обставин, 13 травня 2024 року відбулась зустріч із випускником Володимирівського ліцею Таращанської міської ради Київської області Тарасом МЕЛЬНИКОМ.
 
 
  • Радий зустрічі в Голосієві, Тарасе! Чому саме Національний університет біоресурсів і природокористування України?

— Видатні Таращанці проходили освітній вишкіл в Університеті. Крім того, Національний університет біоресурсів і природокористування України є закладом дослідницького типу, який провадить освітню, науково-дослідну, науково-інноваційну, навчально-виробничу та інформаційно-консультаційну діяльність, спрямовану на вивчення сучасних проблем науки про життя і навколишнє природне середовище.
  Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів вищої освіти, науки і культури в Україні.
  
  • Що стало вирішальним у виборі освітньо-професійної програми «Агроінженерія» бакалавратури механіко-технологічного факультету?

— Мою особисті вподобання до інженерного менеджменту високопродуктивної сільськогосподарської техніки. Вважаю, і сьогодні, і завтра, фах агроінженера – це не лише проявити себе в кар'єрі, але й висока заробітна плата. Агроінженер – відповідальність, креативність, багатовекторність, динамічність, експертність та адміністративність. Всі великі агрохолдинги та малі агрофірми потребують інженер-механіка аграрного сектора економіки України.
  
  • Що скажете про свої можливості, як абітурієнта освітньо-професійної програми «Агроінженерія» бакалавратури механіко-технологічного факультету?

— Відвідав дні відкритих дверей. За рекомендацією випускниками магістратури 2023 року механіко-технологічноного факультету Владислава КОШМАНА долучився до курсів НУБіП, зараз пройшов тести Олімпіади НУБіП. Це мої додаткові можливості проявити свої здібності, і перший крок до студентства.
  
  • Що очікуєте від навчання в Університеті?

— Маю очікування, що під час мого навчання в Університеті відбудеться мить Перемоги над російською федерацією. І буде Мирне Небо! І тоді зможу по максимуму відновлювати агроінженерну службу рідної Таращанської громади. Все інше вже є в НУБіП України. Навчання – можливості і прагнення, звитяги і нові горизонти. На моє переконання, все буде Україна!
 
  • Тарасе, бажаю успішно скласти НМТ та долучитись до агроінженерної спільноти! Слава Збройним Силам України!

 

Розмову вів
Іван РОГОВСЬКИЙ 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook