Розпочалася реєстрація на складання ЄВІ та ЄФВВ вступників до магістратури та аспірантури

10 травня 2024 року
  Вступна кампанія 2024 проходить в складних для освітян умовах воєнної пори. Та, незважаючи на це, Приймальна комісія почала реєстрацію на вступні іспити у формі ЗНО. Мова йде про вступників до магістратури які реєструються для складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ). Зауважимо, що результати ЄВІ також можуть знадобитися потенційним аспірантам для допуску до наступних вступних випробувань.

  В НУБіП вступна кампанія проходить на високому організаційному рівні. Цьому сприяє чітка організація роботи приймальної комісії, ректорату, очільників факультетів та навчально-наукових інститутів. Та, власне, всього колективу університету, який активно займається профорієнтаційною роботою.

  Триває четвертий день реєстрації осіб, які бажають узяти участь у ЄВІ та/або ЄФВВ, її здійснюють приймальні комісії факультетів (інститутів) за умови особистої присутності вступників або дистанційно. Приймальна комісія НУБіП України вже опрацювала та зареєструвала понад 700 заяв вступників.
  Активними є і випускники ОС «Бакалавр» нашого навчального закладу.

  Звертаємо увагу, що реєстрація для складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) триватиме до 1800 год 29 травня у приймальній комісії закладу вищої освіти.

  Детальну інформацію щодо Іспитів ЄВІ та ЄФВВ, а також порядку реєстрації для їх складання можна дізнатись за посиланнями:


https://nubip.edu.ua/node/76350
https://testportal.gov.ua/

 

Олексій СОЛОМКА,
відповідальний секретар приймальної комісії

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook