ДОПОМОГА У ПІДГОТОВЦІ ДО СКЛАДАННЯ ЄВІ!

24 жовтня 2021 року

 

Структура ЄВІ:

1 частина - читання (Reading) - передбачає 4 завдання.
2 частина - використання мови (Use of English) - передбачає 2 завдання.
Час на виконання - 60 хвилин.

1. Корисні посилання:
https://zno.osvita.ua/master/english/
https://zno.osvita.ua/master/german/
https://learn.ztu.edu.ua/pluginfile.php/73174/mod_resource/content/1/Lex...
https://www.britishcouncil.org.ua/english/learn-online/websites
https://vintest.org.ua/evi-efvv/
https://testportal.gov.ua/yevi-inozemna-yefvv-pravo/

2. Онлайн-ресурси, вправи, блоги:
https://bbc.co.uk/learningenglish  — BBC Learning English. Величезний вибір безкоштовних матеріалів, статей, завдань для різних рівнів.
https://learnenglish.britishcouncil.org — British Council Learn English. Також сила-силенна навчальних матеріалів для всіх рівнів.
https://cambridgeenglish.org/learning-engl…/activities-for-learners/ — сайт Cambridge Assessment English, на якому зібрано багато вправ для різних рівнів.
https://dictionary.com — не лише словник, а й блог зі статтями про походження різних слів і виразів, тести, кросворди, ігри в слова, рубрика «Слово дня».
https://dictionary.cambridge.org — онлайн-версія словника Cambridge English Dictionary. Теж цікавий блог, є довідник з граматики.
https://vocabulary.com — сайт для вивчення англійських слів. Вводите свій список, вставляєте шматок тексту чи обираєте одну з уже наявних тем, і сайт створює для вас тест.

3. Youtube-канали, відеоуроки, подкасти:
https://www.engvid.com/ — безкоштовні відеоуроки англійської мови, записані командою вчителів. Цікаві, динамічні, зрозумілі пояснення.

4. Книги для самостійної освіти:
Кембриджська серія In Use. У ній є посібники з усіх категорій: English Grammar in Use (це та сама граматика Мерфі), English Vocabulary in Use, English Collocations in Use, English Idioms in Use, English Phrasal Verbs in Use, English Pronunciation in Use. Підручники, побудовані за принципом: пояснення — вправи. Ідеальні для самоосвіти. Є різні рівні.
MyGrammarLab by Mark Foley and Diane Hall.
Grammarway by Virginia Evans and Jenny Dooley. Підхід до граматики: ґрунтовний, з термінами і розжовуванням усіх деталей. Є чотирьох рівнів.
Oxford Word Skills by Ruth Gairns and Stuart Redman. Лексика.. Є для трьох рівнів: Beginner, Intermediate і Advanced.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook