VIІ підсумкова конференція-презентація інтерактивного проекту «Підприємства нашого краю – лідери на ринку товарів і послуг»

22 жовтня 2021 року
   21 жовтня 2021 року у ВСП «РФК НУБіП України» було проведено підсумкову конференцію-презентацію матеріалів інтерактивного проекту «Підприємства нашого краю – лідери на ринку товарів і послуг». Конференція традиційно проводиться під час тижня економічних дисциплін і узагальнює дослідження здобувачів освіти спеціальності 076 «Підприємництва, торгівля та біржова діяльність» щодо діяльності виробничих і торгових підприємств області, презентує найцікавіші досягнення виробників товарів народного споживання різних галузей.

   Зі вітальним словом до учасників і гостей конференції виступила завідувач економічного відділення МАРТИНОВА Ірина Миколаївна. Гаслом до свого виступу вона обрала вислів «Зробити крок в майбутнє», мотивувала студентів до співпраці в рамках проекту. З кожної дисципліни проводиться позааудиторна робота, студентам видаються індивідуальні завдання для самостійної роботи. Виконуючи ці завдання, студенти готують реферати, творчі роботи, доповіді із відео та фото супроводом, презентації. Виникла потреба і у студентів, і у викладачів систематизувати представлені матеріали, результати дослідження та гурткової роботи. Ми їх об’єднали у інтерактивний проект «Підприємства нашого краю – лідери на ринку товарів і послуг». Ірина Миколаївна також розповіла про успішну компанію – світовий бренд з виробництва скла та металевих товарів – Ardagh Group із Люксембургу, яка за останні два десятиліття переросла у одну з найбільших у світі компаній з виробництва у даній галузі.

   БАЛДИЧ Людмила Володимирівна представила найкращих ритейлерів України за версією RAU Awards 2021. 10 вересня в Києві в «ЦУМ Київ» пройшла V урочиста церемонія нагородження кращих компаній сфери роздрібної торгівлі, торговельної нерухомості та e-commerce України – RAU Awards 2021. Викладач націлила студентів продовжити знайомлення з брендами, які стали найкращими у 2021 році у галузі торгівлі, представлені в нашому місті і дослідити їх діяльність глибше.

   Студенти 31-П групи підготували виступи на конференцію про українські та закордонні компанії і підприємства.

   БЕРЕСТЕНь Богдана та СКОРОПАДА Діана проаналізували 10 найбільших логістичних компаній світу. Ці компанії є свідченням того, що це велика галузь із глобальними наслідками для людства.

   КОЗАЧОК Павло та ГАНЖА Ярослав розповіли про компанію «Заммлер Україна». ZAMMLER надають послуги у сфері автомобільних, морських, залізничних, авіаперевезень, митно-брокерського оформлення, а також – повний спектр складських послуг. До групи ZAMMLER входить 5 компаній, які представлені 18 офісами. Компанії розташовані в Європі та Азії.

   У вересні 2021 року здобувачі освіти відвідали два найбільших підприємства Рівненщини, з викладачами фахових дисциплін Балдич Людмилою Володимирівною та Мартиновою Іриною Миколаївною.

   На підприємстві ПрАТ «Костопільський завод скловиробів» було проведено бінарне заняття з дисциплін «Управління якістю» «Маркетинг» та «Комерційна діяльність» у формі екскурсії. Працівник відділу охорони праці Наталія Іванівна провела для студентів інструктаж з техніки безпеки а начальник відділу виробництва Чорний Валерій Володимирович розповів студентам про організаційну структуру підприємства, функціонування відділу маркетингу, відділу збуту, управління якістю продукції. Виступ підготував студент 31-П групи КОЗАЧОК Павло.

  ТОВ «Т-Стиль» – сучасне рівненське підприємство з виробництва трикотажних тканин і одягу, яке здобувачі освіти з навчальною метою відвідали у вересні. Підприємство виготовляє та реалізовує тканину під торговою маркою «Льонокмбінат» та здійснює пошиття одягу у семи цехах в різних містах України. Продаж пошитого одягу відбувається через мережу власних фірмових магазинів «GOLDІ», яких налічується в Україні 24. Виступ про лідера текстильної галузі підготувала студентка 31-П групи НЕСТЕРУК Оксана.

  Керівник дослідницьких проектів Матринова І. М., завідувач економічного відділення наголосила, що робота з вивчення діяльності підприємств нашого краю продовжуватиметься і запросила майбутніх підприємців до співпраці в рамках проекту.

 

Людмила Балдич, викладач ринкових досліджень,

Козачок Павло, студент 31-П групи,

Ірина Рис, студентка 4-ОБ групи 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook