З нагоди Дня захисників та захисниць України в університеті проведено Чемпіонат зі спортивного орієнтування

17 жовтня 2021, 11:23
м. Київ

  14 жовтня 2021 року в День Захисників та захисниць України, Українського козацтва, Покрова присвятої Богородиці, родина Національного університету біоресурсів і природокористування України, гостинно зустріла школярів зі всіх куточків нашої славетної країни, а саме: з Кировоградської, Херсонської, Харківської, Київської, Вінніцької, Сумської, Закарпатської областей, учасників Чемпіонату України зі спортивного орієнтування (трейл-орієнтування) серед вихованців закладів позашкільної освіти, в тому числі з обмеженими пересування.

 

   Майже 180 учасників прийняли участь в вшануванні пам`яті студентського батальону захисників та захисниць України, які ціною власного життя рятували нашу славетну столицю місто Київ та Україну в роки Другої світової війни та захисту територіальної цілосності і незалежності України.


  Водночас також проведений Відкритий Чемпіонат м. Києва зі спортивного орієнтування (трейл) серед спортсменів із ураженням опорно-рухового апарату.


 

 

    В урочитостях брали участь проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку академік НААН України Сергій Кваша, директор ННЦ ВР і СР доцент Геннадій Ржевський, директор Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді Сергій Неділько, правознавець, історик, співавтор Міжнародного патріотичного інтернет-проекту «Герої країни», Заслужений вчитель України, Учитель року-1999, кандидат педагогічних наук Олександр Наровлянський.

     

    Учасників урочистого заходу від імені Ректорату привітав проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку академік НААН України Сергій Кваша. Який від імені ректора академіка НАПН України Станіслава Ніколаєнка привітав учасників Чемпіонату, подякува організаторів за обрання місцем проведення саме нашого університету. І запросив всіх школярів і учасників позашкільної освіти до вступу в наш Національний університет біоресурсів і природокористування України. І зазначів що родина університету створила чудові і комфортні умови для майбутніх студентів. Побажав всім учасникам перемог і нових спортивних звершень. Загартовувати спортивний дух і патриотичні почутті, духовні цінності майбутніх захисників нашої держави.

 

       

     Учасники Чемпіонату поклали квіти до обеліску загиблим захисникам нашого університету.

   


  За дорученням Ректора НУБІП України Станіслава Миколайовича Ніколаєнка делегація від ректорату прийняла також участь в покладанні корзини квітів до Стіни Пам`яті, на Софіївській площі, білі Свято-Михайловського златоверхого монастиря.

Вічна пам`ять героям!

Ціною власного життя боронившим

незалежність і територіальну цілісність України!

 

Навчально-науковий центр виховної роботи і соціального розвитку

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook