Три переможні тури наших футболістів

13 жовтня 2021 року
м. Київ
     У п`ятницю 8 жовтня студентська збірна НУБіП України з футболу приймала команду ЛЕГПРОМ КНУДТ.
     Наша команда впевнено лідирувала протягом всього матчу. Перший тайм завершився з рахунком 3:0 на користь збірної НУБіП України. У воротах відзначилися Владислав Манзюк (гуманітарно-педагогічний ф-т, спеціальність «Фізична культура і спорт»), Олег Ставничий (ф-т аграрного менеджменту), Андрій Пашко (механіко-технологічний ф-т).
     У другому таймі наші хлопці вчетверте забили м`яч у ворота суперника завдяки Степану Клименку (ф-т землевпорядкування). Маючи досить суттєву перевагу, наші хлопці дещо втратили концентрацію наприкінці матчу, чим скористалися суперники і зменшили відставання у рахунку. Гра закінчилася з рахунком 4:1 на користь збірної НУБіП України.
  
     У понеділок 11 жовтня наші хлопці приймали команду КНУ ім. Тараса Шевченка. Як і в попередньому матчі, підтримати наших хлопців прийшов ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Також на матчі були присутні президент НААН України Ярослав Гадзало та члени ректорату. Підтримати свою команду прийшло багато студентів нашого університету.
 
 
     Матч розпочався о 13:00 під шалені оплиски вболівальників. Наші хлопці були налаштовані лише на перемогу. Додаткового надхнення їм додавала підтримка трибун. З перших хвилин матчу було створено чимало гольових моментів біля воріт КНУ. Суперники відчайдушно опиралися натиску і порушили правила у своєму штрафному майданчику проти нашого нападника, за що були покарані пенанальті. Нагодою скористався Валентин Овчарук (економічний факультет) і відкрив рахунок.
    Далі гра розгорталася за нашим сценарієм, боротьба переважно точилася на половині поля команди КНУ. І ще одна вдала атака наших хлопців завершилася взяттям воріт КНУ. М`яч забив Валентин Овчарук, зробивши дубль.
     Другий тайм не приніс жодного забитого голу, хоча збірна НУБіП України створила безліч гольових моментів. Гра завершилася з рахунком 2:0 на нашу користь.
 

Вітаємо збірну НУБіП України з футболу з перемогою!

 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

    

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook