«НЕСКОРЕНІ УКРАЇНЦІ»

12 жовтня 2021 року
 

Із метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності нашої держави до Дня захисника України, який відмічають українці 14 жовтня, в групі 21-П було проведено відкритий виховний захід «Нескорені українці» (куратор Купчишина Т. В.).

Історія України мала багато трагічних періодів, коли свобода і навіть сам факт існування української держави опинявся перед загрозою. Але завжди в такі періоди кращі сини і дочки України ставали на захист своєї землі, своєї держави, своїх співвітчизників. Так було і за княжої доби, і за часів Козаччини, і в часи боротьби за незалежність в 1917-1921 роках, і під час другої світової війни, і на початку 90-х років, і на Майдані, і нині – на Донбасі. В боротьбі за волю і незалежність українці віддавали найдорожче – своє життя.

Цікавими і змістовними були виступи студентів 21-П групи про гордих і сильних духом, нескорених українських патріотів, хто в різні часи нашої історії і зброєю, і словом та пером боровся за незалежність України.

Силу нескорених демонструють нині українські воїни, які відстоюють незалежність та суверенітет України у війні на Донбасі. А на війні, як на війні: втрати і поразки, перемоги і відчай, розпач і сподівання…Ціле плетиво людських емоцій та бажань. Серед яких одне, мабуть, найбільш вагоме – перемогти та вижити…

Горді і сильні духом, вільні та нескорені українські патріоти доводили і доводять всьому світові, що Україна є сильною і могутньою державою, де живе вільна, горда і незламна нація.  

 

Вітаємо всіх із Днем захисника України. Бажаємо міцного здоров’я, сили і мужності, віри і надії, а найголовніше – перемоги і миру.

 

Тетяна Купчишина, куратор 21-П групи

  


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook