Участь команди економічного факультету у військово-спортивному святі «СНАЙПЕР НУБІП УКРАЇНИ»

11 жовтня 2021 року
   На базі військової кафедри НУБіП України, з метою формування у науково-педагогічних працівників та студентів високих морально-патріотичних і психологічних якостей, прищеплення їм почуття особистої відповідальності за захист Батьківщини, залучення до здорового способу життя, було проведено військово-спортивне змагання «Снайпер НУБіП України» серед науково-педагогічних працівників та студентів університету з нагоди Дня захисників і захисниць України.
  Економічний факультет на змаганнях представляли від науково-педагогічних працівників: доцент кафедри економіки Балан Олександр Дмитрович та старший викладач кафедри економіки Коваленко Лариса Вікторівна;



 

     Від студентів економічного факультету на змаганнях вис
тупали Олександр Чередніченко, Роман Шоптенко  та  Вікторія Роїк .
 
     Програма змагання складалася з одного виду «Стрільба з малокаліберної гвинтівки» за результатами якого було отримано такі результати:


 
    Найкращий з нашої команди результат виявився у Балана О.Д., який набрав сорок три бали з п’ятдесяти можливих. В командному заліку ми здобули 155 очок. З огляду на те, що наша студентська частина команди вперше брала участь в стрільбі з малокаліберної гвинтівки – можна констатувати що результати досить непогані. Було отримано масу позитивних емоцій, досвід проведення стрільб та, в цілому, мету проведення змагань було досягнено. Загальні результати змагань буде підведено по їх завершенню та оприлюднено на університетському сайті.

   Тож, вітаємо учасників, захисників і захисниць Батьківщини, які опанували нелегку майстерність військової справи та гідно можуть захищати суверенність нашої держави, мир і спокій українського народу!

 Олександр Балан,
заступник декана

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook