Майстер-клас для учнів ІАЛ НУБіП України

21 вересня 2021 року

21 вересня 2021 року в рамках співпраці ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» з Ірпінським академічним ліцеєм НУБіП України відбулося засідання гуртка «Світ товарознавства» для ліцеїстів 9-Г класу.

Завідувач лабораторії «Дослідження якості харчових товарів» к.с-г.н. Микола Поцелуйко провів майстер-клас «Визначення якості борошна пшеничного за допомогою органолептичних та фізико-хімічних методів».

Ліцеїсти дослідили зразки борошна на відповідність ГСТУ 46004-99 «Борошно пшеничне. Технічні умови». Юні експерти визначили масу нетто, колір, смак, запах, вміст мінеральної домішки, ураженість та зараження борошна шкідниками хлібних запасів, вологість, клейковину сиру тощо.

Досліджуючи якість борошна, ліцеїсти навчилися застосовувати ваги аналітичні AS-220/C, ваги технічні ВНЄ та прилад для визначення вологості харчової сировини і продуктів «Кварц-21М33-1».

Висловлюємо щиру подяку за співпрацю адміністрації Ірпінського академічного ліцею НУБіП України та сподіваємося, що знання, отримані ліцеїстами, будуть корисними їм у майбутньому.

Ірина Вінник,

голова циклової комісії маркетингу і торгівлі


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook