Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» знайомляться з практичними можливостями Центру кулінарних технологій «МХП»

7 жовтня 2021 року

 

 
     Для кращого пізнання навчального процесу студенти 2 курсу ННІ неперервної освіти і туризму спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали Центр кулінарних технологій МХП – унікальний об'єкт, аналогів  якого немає у Східній Європі.
 
 
 
 
    Студенти ознайомились з роботою інноваційного простору, що пропонує передові можливості для розробки нових продуктів, тестування інгредієнтів і сенсорного аналізу.
 
 
  
   
     Майбутні фахівці з цікавістю спостерігали за роботою експериментального цеху, стали учасниками зйомки телевізійного кулінарного шоу та взяли участь у науковому дослідженні м’ясних продуктів у якості таємних дегустаторів.
 
    Співпраця НУБіП України з Агроіндустріальним холдингом "МХП" – є важливим кроком на шляху трансформації кулінарної сфери та впровадження дуальної освіти.
 
 
Лариса Гопкало,
гарант програми «Готельно-ресторанна справа» 

 

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook