Студентка-консультант ЮК відвідала свій рідний Ліцей

6 жовтня 2021 року

   05.10.2021 року студентка-консультант Юридичної клініки «Захист та справедливість», НУБіП України Гузик Аліна, відвідала свій рідний «Корецький ліцей», заклад загальної середньої освіти міста Корець, Рівенської області.

Серед ключових аспектів, які були висвітлені студенткою-консультантом ЮК Гузик Аліною під час презентації навчального закладу, були пов’язані з умовами вступу до університету, вартість навчання, знайомство з юридичним факультетом та багато чого іншого. Особлива зацікавленість у учнів викликали питання щодо студентського життя, дозвілля студентів, культурні заходи та спорт. 
Варто зауважити, що під час розмови зі школярами, з’ясувалося, що на сьогоднішній день більшість з них ще не визначилися з вибором майбутньої професії та навчальним закладом, однак їх приємно здивувала значна чисельність різних направлень, які сьогодні є в НУБіП України.
 
Щиро вдячні адміністрації закладу загальної середньої освіти «Корецький ліцей» Корецької міської ради, за можливість презентувати учням переваги, здобутки, які вони отримають після вступу в НУБіП України.
Керівник ЮК Сергій Кідалов
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook