А осінь щедро золото дарує і кольори чарівні роздає майбутнім абітурієнтам Бережанського фахового коледжу

5 жовтня 2021 року

 

2Листя золотом щирим палає
Під промінням осіннім палким.
Вітерець між гілками зітхає,
Зачарований дивом таким…

На подвір’ї Бережанського фахового коледжу 5 жовтня гамірно ще зранечку: метушаться студенти зі своїми кураторами, готуючи яскраві композиції до Свята осені. Люди з давніх-давен відзначали свято зібраного урожаю. Окрім господарів, у стінах закладу освіти зібралися  майбутні абітурієнти  та їх батьки зі шкіл Бережанщини.

35

Перед ними виступила в.о. директора коледжу Світлана ПИЛИПИШИН, яка надала детальну інформацію про заклад освіти, наголосивши, що «коледж – це Відокремлений структурний підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України, який на сьогодні є одним з кращих університетів України. Бережанський фаховий коледж - заклад майбутнього, оснащений комп’ютерними навчальними аудиторіями, забезпечений технічною базою, інвентарем для розвитку спорту. В коледжі є чудові керівники художньої творчості, які допомагають студентам розвивати мистецькі здібності. Все це допомагає молоді здобути високу професійну підготовку та розвивати себе як особистість».

3638

Ведучі – студенти Денис АНДРУСИШИН та Олена СТРІЛКА -  ознайомили гостей з історією і традиціями коледжу, особливостями навчання у закладі, досягненнями здобувачів освіти та викладачів.

374042

Для гарного настрою до уваги присутніх студентська організація коледжу підготувала декілька художніх номерів.

43

З умовами прийому на навчання до коледжу виступила відповідальний секретар приймальної комісії Галина ПАНКІВ.

Після офіційної частини Дня відкритих дверей наші гості долучилися до студентів коледжу на святі осені «Різнобарвна осінь».

Повноцінно панує уже другий місяць щедра і тепла осінь. Погода дає безхмарний прогноз. Ще дуже тепло, наче літні дні. Додолу падає багряний лист, вкриваючи землю, неначе жовтий сніг. І від цієї краси хочеться радіти, бо стільки щастя, стільки дива… Розкішна осінь!!! Кожному з нас ця пора нагадує якісь моменти із життя.

14

Уже вкотре декорації Свята осені вражають і милують око усіх присутніх. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції студентів коледжу, які організували свято осінніх дарів. З квітів, зерна, гілочок, динь, картоплі студенти створили справжні шедеври, в яких фантазії не було меж. І знову музика… Невеличка концертна програма справді порадувала присутніх гарним настроєм. Сценки, пронизані любов’ю до рідного краю, ліричністю та гумором,створили справді святкову атмосферу. 

8131416182022232527

Отож, за результатами роботи журі та глядацькими симпатіями у конкурсі композицій «Різнобарвна осінь» нагороди розподілися так:

І місце – група Е-11Ск;

ІІ місце – група ОФП-11М;

ІІІ місце поділили групи М-11М та М-11Ск.

За участь у святі «Різнобарвна осінь» і яскравість окремих композицій відзначено у номінаціях:

«Дух патріотизму» – група Е-11М;

«Осінній гламур» – група ЕкЕо-11М;

«За оригінальність ідеї» – група Сп-11Ск;

«Творчий підхід» – група Сп-11М;

«Солодка осінь» – група К-11М.

28333032

Головним призом  – ГРАН-ПРІ – нагороджена  група А-11М за перемогу в конкурсі композицій «Різнобарвна осінь».

45

Вітаємо переможців!!!

На завершення свята господарі почастували своїх гостей солодкими ласощами.

День минув у колі майбутніх абітурієнтів, студентів та викладачів коледжу у барвах осені, з квітами та дарами природи.

Софія ДОВГАН,
голова Студентської організації коледжу
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook