ПРЕДСТАВНИКИ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ КОЛЕДЖУ ВІДВІДАЛИ ФОРУМ МОЛОДІЖНИХ ІНІЦІАТИВ «CoolТИватор IDей-2021»

29 вересня 2021 року
        28 вересня представники студентської ради коледжу відвідали форум молодіжних ініціатив Ніжина «CoolТИватор IDей-2021», що був організований за ініціативи Молодіжної ради нашого міста. Метою форуму було обговорення наявних проблем в розвитку міста та залучення молодих людей нашого суспільства до їх вирішення.

        На заході були присутні соціальні та громадські діячі з різних куточків України, кожен з них мав свій погляд на вирішення таких питань, як прірва між різними поколіннями та залучення молоді до розвитку ініціатив міста. Для кращого порозуміння та продуктивної співпраці учасників форуму було створено декілька панелей обговорень, що стосувалися питань урбаністичних рішень міста та громади Чернігівщини, гендерної рівності, безпеки поводження в соціальних мережах та фінансової грамотністі.

        Новинкою цього форму, що була цікава для всіх слухачів – «Кава НаЧисто», де учасники могли поспілкуватися з журналістами та блогерами, з  представниками муніципальної варти Ніжина, Центром БВПД, громадськими організаціями та ініціативами, і це все, звичайно, за філіжанкою смачної кави. Представникам Студентської ради особливо сподобався та запам’ятався майстер-клас з основ домедичної допомоги.
        Студентська рада коледжу висловлює подяку організаторам форуму молодіжних ініціатив за чудово організований захід, що був цікавим та корисним кожному!
Лаврінець Катерина,
голова Студентської ради коледжу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook