ДОБРО ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ

1 жовтня 2021 року

 

12Багато тисяч років чиєюсь невидимою рукою пишеться велика книга історії людства. Поступово наповнюється змістом кожний її рядок, кожна сторінка. Пе­ред очима, немов у чарівному калейдоскопі, змінюються епохи і люди. Та в який би час не жила людина, незмінними залишаються моральні цінності, що наповнюють сенсом її життя.

«Добро у нашому житті». Під такою назвою 30 вересня в студентському гуртожитку відбулася духовна бесіда з участю о.Василя Солонини.

11

Присутні у залі з великою цікавістю слухали отця Василя, який наголосив, що саме доброта – найбільша цінність нашого життя, це саме та якість, що коштує так дешево, але цінується так дорого. Її не можна купити ні за які гроші, вона по краплиночці виховується змалечку.

Метою зустрічі було долучити молодь до питань добра, розширити знання про моральні якості добра і доброти , спонукати до виконання загальнолюдських правил суспільного життя – творити оточуючим добро.

Добро і зло в житті людини - це не просто важлива частина її життя. Це саме життя людини і кожен повинен оцінювати його з обох сторін. Людина живе лише один раз, і так хочеться залишити добрий слід на згадку про себе.

Сподіваємось, що зустріч залишила у пам’яті студентів гарний спогад, а головне прагнення до добрих та безкорисливих вчинків.

Любов Гурко,
педагог соціальний

 

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook