У здоровому тілі – здоровий дух!

29 вересня 2021, 9:28
26 вересня 2021 року в місті Києві на НСК «Олімпійський» відбулося спортивне свято «Не лінуйся – рухайся!». Свято проводилося у відповідності до програми Президента України «Здорова Україна». Організатори свята міністерство Молоді та спорту України, програма «Спорт для всіх». На цьому заході проводилися змагання з багатьох видів спорту у тому числі з важкої атлетики.

     На змаганнях з важкої атлетики спортсмени з різних областей України змагалися у таких вправах: ривок з вису, взяття штанги на грудь з вису, поштовх штанги зі стійок. У змаганнях взяв участь студент НУБіП України Дмитро Нікулін, кандидат у майстри спорту України з важкої атлетики, бронзовий призер чемпіонату України 2021 року серед спортсменів віком до 23 років. Дмитро студент 2 курсу гуманітарно-педагогічного факультетуспеціальність 017 «Фізична культура і спорт» та паралельно навчається на 3 курсі на факультеті тваринництва та водних біоресурсів за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

  

  

     На цих змаганнях Дмитро став абсолютним переможцем: ривок з вису – 125 кг; взяття штанги на грудь з вису – 155 кг; поштовх штанги зі стійок – 170 кг. Тренером Дмитра Нікуліна є Безуглий Юрій Борисович, викладач кафедри фізичного виховання, тренер секції НУБіП України з важкої атлетики.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook