Зустріч ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка з колективом коледжу

21 вересня 2021 року

18 вересня поточного року до нашого навчального закладу з робочим візитом завітав ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Миколайович Ніколаєнко - член-кореспондент Національної академії педагогічних наук, доктор педагогічних наук, професор, академік.

Станіслав Миколайович у супроводі в.о. директора Юрія Садварі здійснили  огляд території, дендропарку, дослідних ділянок, відділень коледжу, навчальних аудиторій, лабораторій, спортивної та актової зали, студентської їдальні.

У ході зустрічі ректор провів нараду з представниками адміністрації, за участю голів профспілкових комітетів Магдалини Апшай та Ольги Гудзоватої. З метою виявлення проблем, які на сьогодні хвилюють викладачів  та студентство, наголосив на важливості співпраці колективу фахового коледжу з кафедрами НУБіП України, надання якісної практичної підготовки  студентам шляхом забезпечення їх  можливістю проходження практик в потужних господарствах області та України в цілому.

В приміщенні зали засідань  педагогічної ради відбулася зустріч Станіслава Миколайовича з трудовим колективом та студентами. Ректор поінформував присутніх про основні досягнення колективу НУБіП України за останні роки, окреслив основні завдання діяльності в рамках програми Університету «Новий курс на 2020-2025 рр.» та місце відокремлених підрозділів в університетській системі освіти. Ознайомив з досягненнями  НУБіП України, зокрема відмітив, що базовий університет входить у  ТОП-200 рейтингу українських вишів та займає третє місце в рейтингу серед кращих вузів  міста Києва.

Очільник Університету окреслив перспективи розвитку фахового коледжу, зорієнтував колектив на плідну копітку роботу та визначив основні пріоритети, серед яких:

-     якість освіти – забезпечення конкурентоспроможності випускників фахового коледжу на ринку праці;

-  міжнародна співпраця – діалог та пошук шляхів співпраці з міжнародними партнерами (Угорщина, Словаччина, Румунія та Німеччина), участь у міжнародних навчальних програмах;

-    єдність освіти і науки - ефективна реалізація діяльності навчального закладу в сучасних умовах, залучення найбільш талановитих студентів до наукової співпраці;

-     зв’язок з ринком праці, розширення баз практик;

- запровадження нових моделей підготовки фахівців з урахуванням міжнародного досвіду, реклами і зв’язків з громадськістю; фізичне виховання, спорт і здоров’я людини;

-  розробка та видання навчально-методичної літератури,  електронних посібників для  дистанційної та екстернатної форм навчання;

-   профорієнтаційна робота.

Робоча зустріч пройшла в доброзичливій атмосфері. Учасники зібрання мали нагоду задати актуальні питання та отримати на них вичерпні відповіді. В.о. директора коледжу Юрій Садварі від імені педагогічного колективу подякував ректорові НУБіП України Станіславу Миколайовичу за можливість відкрито поспілкуватися та за значну підтримку колективу, висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю з базовим університетом. Не залишилося поза увагою і питання щодо організації та  святкування 100-річчя заснування навчального закладу, яке відбудеться 21 жовтня 2021 року.

Підводячи підсумки, педагогічний колектив запевнив ректора Університету, що і надалі буде плідно працювати у напрямку успішної реалізації освітнього процесу та тісно співпрацюватиме з НУБіП України.

Магдалина Апшай -  

голова профспілкового комітету коледжу

 

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook