Студенти групи ТТ-2106 отримали диплом переможців пісенного конкурсу «Пісня першокурсника» - 2021 в номінації «За волю до перемоги».

17 вересня 2021, 15:30
Стадіон НУБіП
16.09.2021 року академічна група ТТ-2106 достойно представила механіко-технологічний факультет на конкурсі «Пісня першокурсника» - 2021 піснею «Гімн механіків», яка на протязі багатьох років наставляла інженерів у виконанні заслуженого працівника культури України, професора Михайловича Ярослава Миколайовича (вірші Вадима Крищенка, музика Володимира Домшинського).
  
     Завдяки згуртованості студентської групи та підтримки наставників, виступ видався дуже гарним, не дивлячись на стислі терміни для підготовки пісні!
           По завершенню студенти спеціальності "Транспортні технології" були нагороджені дипломом переможця пісенного конкурсу «Пісня першокурсника» - 2021 в номінації «За волю до перемоги».
  
  
 
        Пишаємося нашими студентами! Бажаємо їм бути активними, розумними, талановитими, адже запорука успішного студента встигнути і спробувати всі блага студентського активного життя у стінах рідного університету!!
 
 Куратор групи
Тетяна Дзюба
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook