Викладачі коледжу – учасники науково-практичної конференції в НУБіП України

16 вересня 2021 року

16 вересня 2021 р. викладачі циклової комісії фінансово-економічних таоблікових дисциплін Лариса Гурська, Світлана Іванова та Тетяна Талько взяли онлайн-участь у І Міжнародній науково-практичній конференції «Міжнародні тенденції формування професійної компетентності фахівців з обліку і оподаткування», яка присвячена 70-річчю економічного факультету НУБіП України організованій кафедрою обліку і оподаткування і проведеній з використанням хмарного сервісу Webex.

Пленарне засідання конференції з вітальним словом до учасників конференції відкрили проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, декан економічного факультету Анатолій Діброва, які наголосили на важливості проведення таких наукових заходів, відзначили актуальність обговорення питань щодо визначення пріоритетів подальшого розвитку спеціальності «Облік і оподаткування».

Завідувачка кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко у вітальному слові акцентувала увагу на змінах, що відбуваються в суспільстві, і зумовлюють появу нових викликів та вимог, які впливають на професійну підготовку фахівців економічної галузі та, зокрема, обліку і оподаткування.

У конференції взяли участь більше 100 учасників, серед яких науковці зарубіжних університетів-партнерів, представники закладів вищої освіти України та професійних організацій. Тематика доповідей на пленарному засіданні була пов’язана із питаннями облікової системи в управлінні інвестиційними процесами суб’єктів господарювання, перспективами розвитку корпоративної звітності в умовах цифровізації економіки, тенденціями розвитку бухгалтерської професії.

Завдяки поєднанню поглядів науковців і практиків відбулося конструктивне обговорення проблем формування професійної компетентності фахівців з обліку і оподаткування. Конференція проведена на високому організаційному та науковому рівні, у формі дискусій, з полемікою, і викликала велику зацікавленість учасників.

Світлана Іванова, голова циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook