Cпортивне свято «День першокурсника»

15 вересня 2021 року

15 вересня 2021 року на спортивному майданчику коледжу з метою залучення студентів до постійних занять фізичною культурою і спортом, виховання любові до України та з нагоди 30-річчя Незалежності України, відбулося спортивне свято «День першокурсника», у якому взяли участь студенти першого курсу.

Учасників привітали представники адміністрації, профспілкового комітету, організатори свята і побажали міцного фізичного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів, нових яскравих перемог і звершень.

Першокурсники вперше продемонструвати свої уміння, творчі здібності, силу, витривалість і волю до перемог.

За програмою конкурсів свята студенти підготували на розсуд журі квіткові композиції та плакати на тему «Любове моя, Україно». Далі свято продовжилося конкурсом стройових пісень і девізів під гаслом «Україна – понад усе!» та колективною руханкою – флешмобом, під час яких учасники отримали позитивні емоції і настрій для наступних перегонів. Їх гаряче підтримували присутні на святі глядачі.

У ході заходу викладачі фізичного виховання Ірина Снісар, Світлана Іванова, Сергій Вдовін та викладач «Захисту України» Василь Кудрін провели з командами груп спортивно-ігрову естафету, підтягування на перекладині, віджимання в положенні «лежачи» від лавки, конкурси капітанів та класних керівників «Кегельбан», перетягування линви.

У перервах між конкурсами першокурсників вітали учасники колективів художньої самодіяльності: хореографічний колектив «Імперія танцю», акробатичний колектив «Infiniti» та вокалісти.

Свято закінчилося, залишивши по собі яскраві враження і емоції, які так необхідні в період адаптації студентів до умов навчання. Але попереду ще багато захопливих суспільних заходів і у них є всі можливості успішно навчатися, вести активне спортивне і громадське життя та внести свою яскраву сторінку в літопис коледжу.

Андрій Сиротенко, заступник директора з виховної роботи


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook