Наслідуючи приклад видатного українського важкоатлета Леоніда Жаботинського

15 вересня 2021, 21:12
м. Київ
     11 вересня 2021 рокувідбувся аматорський турнір «Кубок дружби» з важкої атлетики в приміщені FITNESS BY GERK.
     В цьому змаганні від нашого університету серед професіоналів взяв участь Дмитро Нікулін (спеціальність «Фізична культура і спорт»). Він посів І місце в категорії +109 кг з сумою 280 кг.
  
     На чемпіонаті України з важкої атлетики серед молоді до 23 років, що проходив з 6 по 10 липня цього року Дмитро Нікулін виборов три бронзові нагороди: у поштовху, ривку і сумі двоборства. Дмитро займається важкою атлетикою трохи більше двох років, але вже має великі досягнення. Він отримав розряд кандидата у майстри спорту з важкої атлетики, а зараз готується виконати норматив майстра спорту України.
     Також ще один вихованець Юрія Безуглого Іван Кузьмич (аспірант факультету конструювання та дизайну) на Чемпіонаті України серед студентів ЗВО з перетягування канату та богатирського багатоборства, що проходив з 11 по 12 вересня у фітнес-парку «Озеро Лебедине» посів ІІІ місце у змаганнях з багатоборства.
 
     Така жага до занять є наслідком плідної роботи тренера, який своїми успіхами надихає молодих спортсменів. Адже Юрій Безуглий є діючим спортсменом, що бере участь у Чемпіонатах України з важкої атлетики серед майстрів. Так 18 липня цього року Юрій Борисович став переможцем Чемпіонату України у ваговій категорії 81 кг вікової групи ІV і встановив 5-ть рекордів України.
 
Тож бажаємо нашим спортсменам-важкоатлетам подальших спортивних звершень!
 
 
Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook