На Сумщині вогнеборці двічі приборкували загоряння на відкритих територіях (ВІДЕО)

15 вересня 2021 року
Державна служба України з надзвичайних ситуацій

 13 вересня о 14:40 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу на відкритій території в районі вул. Гоголя в м. Білопілля. На гасіння направили відділення чергового караулу 6-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що вогонь охопив на значній площі суху рослинність. Пожежа погрожувала перерости у масштабну оскільки неподалік знаходилися зарості очерету. О 15:19 загоряння вдалося локалізувати на площі близько 2 га, запобігши подальшому поширенню вогню. О 15:35 пожежу ліквідували.

Цього ж дня о 18:40 рятувальники були викликані на пров. Заводський в м. Шостка. Загорілося сміття на площі близько 60 кв. м. О 19:50 вдалося локалізувати загоряння, відвернувши небезпеку від розташованої поруч лісопаркової зони. О 20:23 пожежу остаточно приборкали.

Всього на гасіння цих двох пожеж залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Для попередження таких випадків будьте максимально обережними у поводженні з вогнем, не спалюйте сміття та залишки рослинності. А при виявленні ознак пожежі на відкритій території або у лісовій місцевості негайно телефонуйте «101».

 

Джерело: Державна служба України з надзвичайних ситуацій. https://www.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/128928.html

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook