ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ

13 вересня 2021 року

У Бережанському фаховому коледжі цілком свідомі того, що обдаровані студенти – майбутній цвіт нації, інтелектуальна еліта, гордість і честь України, її світовий авторитет. На базі коледжу створено систему роботи з обдарованими студентами. Завдяки нашій очільниці Світлані ПИЛИПИШИН істотно переглянуті традиційні методи роботи та розроблені нові підходи.

На підтвердження сказаного 10 вересня 2021 року в Бережанському фаховому коледжі відбулось підписання договору про співпрацю з Тернопільським обласним комунальним територіальним відділенням Малої Академії Наук Украіни.

У рамках робочої зустрічі за участю в.о. директора С. ПИЛИПИШИН та методистки Бережанської філії МАН Украіни Б. ДІДУШИЦЬКОІ обговорювалися питання щодо партнерства та співпраці у подальших проєктах. Обговорено ряд питань угоди, яка передбачає підготовку та участь обдарованих студентів у програмах, у міжнародних круглих столах, підготовку та реалізацію спільних проєктів та наукових досліджень.

8

До виконання науково-дослідницьких робіт МАН залучаються студенти 1-2 курсів, що відповідає освітньому рівню 10-11 класів, але на відміну від учнів шкіл, вони визначилися з майбутньою професією. Саме тому участь студентів 1-2 курсів коледжу у гуртковій роботі МАН, участь у науково-технічних виставках та конкурсах, написання та захист науково-дослідницьких робіт мають професійну орієнтацію. Для реалізації завдань щодо підвищення якості підготовки спеціалістів, наукові керівники-викладачі спецдисциплін обирають теми, що відповідають напрямам їх професійної підготовки. Планується розпочати роботу у двох секціях: іноземна мова (Світлана КУЦА) та робототехніка (Сергій ШТОГРИН).

Тому викладачі спрямовують свої зусилля на забезпечення формування потужного потенціалу майбутніх фахівців шляхом створення для них оптимальних умов навчання та виховання.

Ганна П”ЄНТАК,
голова цикловоі комісіі гуманітарних дисциплін
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook