ФІЗКУЛЬТ-УРА фізкультурникам

13 вересня 2021 року

 

1В другу суботу вересня відповідно до Указу Президента України від 29 червня 1994 року  в Україні щорічно відзначають день фізичної культури та спорту.
 
Це той день в календарі, коли у різних куточках України відбуваються різноманітні спортивні заходи з метою пропаганди здорового способу життя та активних занять спортом.
4
В одному з таких заходів, що відбувся 11 вересня 2021 року в Тернополі, - ТЕРНОПІЛЬСЬКА ОЗЕРЯНА 2021 (до речі, змагання цьогоріч відзначають маленький ювілей - відбуваються 25-й раз) - взяли участь викладачі циклової комісії фізичної та військової підготовки Микола КОСЮК та Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ.
"Хто, як не ми - викладачі фізичної культури - маємо показувати молоді власним прикладом, що фізична культура і спорт є запорукою формування всесторонньо розвиненої особистості", - зазначив дебютант цих змагань Микола Косюк. 
"Було цікаво перевірити свої можливості та переконатись у добрій фізичній формі протягом 9-ти кілометрів дистанції", - зазначив Степан Жеребецький, який вдруге бере участь в цих змаганнях.
23
Усі учасники, які подолали дистанцію, на фініші отримали медалі учасника. Переможці в різних номінаціях - ще й цінні призи. Але це - не головне. Головне, що такі масові спортивні заходи потрібно проводити і залучати до них людей різного віку.
Тоді ми зрозуміємо, що фізкультура і спорт - це СУПЕР, це в ТРЕНДІ!
Здоров'я усім і зі святом ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ та СПОРТУ!!!
Посилання на відео: https://youtu.be/Y7KOSA4IEd0
Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ,
керівник фізичного виховання

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook