Команда ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження - віце-чемпіон з міні-футболу серед першокурсників!

10 вересня 2021 року

 У рамах 65-ї спартакіади студентів НУБіП України проведенні змагання з міні-футболу серед студентів перших курсів.
Наш інститут достойно представила команда спортсменів у складі: голкіпер - Євген Гуменюк, польові гравці - Оцалюк Ігор (капітан команди) Андрій Єрмолаєв, Максим Наумчик, Владислав Сорочан, Євген Левченко, Руслан Фоменко, Ростислав Мисник, Ростислав Василенко, Володимир Пушенко, Віктор Цілуйко, Назар Філіпенко, Валерій Заноза, Максим Гучинський, Євгеній Купрейчук.

Впродовж щільного календаря змагань наша команда у цікавій та запеклій боротьбі здолала представників факультетів харчових технологій та управління якістю продукції АПК, аграрного менеджменту та механіко-технологічного. Турнірний шлях першокурсники пройшли, демонструючи цікавий комбінаційний футбол, змістовну збалансовану гру, яка тримала в напрузі численних вболівальників.


Особливо треба сказати про групу підтримки: трибуни стадіону були заповнені. Тут були присутні не тільки першокурсники. Це створювало особливу атмосферу і, однозначно, додавало мотивації змаганню.

У фіналі зустрілися достойних суперники: команди ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та агробіологічного факультету. Поступившись тільки у фіналі достойному супернику, команда нашого інституту заслужила на оплески і слова щирої подяки. Вони створили історію інституту і університету.




Віримо: перемоги ще будуть!
А після завершення матчу з трибуни ще довго звучало заслужене: «МО-ЛО-Д-ЦІ»!


Лілія Мартинюк,
координатор з організації студентського дозвілля
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook