Представники механіко-технологічного факультету долучились до когорти англомовних викладачів

8 вересня 2021, 13:23
   На початку вересня за головування проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулося засідання комісії, яка оцінювала рівень володіння іноземною мовою науково-педагогічних працівників.

 

   Відкриваючи роботу комісії, Василь Дмитрович наголосив на важливості підтримки та посилення зростаючого тренду в підготовці студентів іноземною мовою та відкриття нових англомовних програм для задоволення попиту студентів, зокрема й іноземних, у навчанні в НУБіП України.
 
     Важливо забезпечувати викладання все більшої кількості дисциплін англійською мовою як на етапі підготовки бакалаврів на молодших курсах, для успішної здачі ними ЄВІ з іноземної мови при вступі до магістратури, так і на старших курсах для плідної міжнародної співпраці з освітньо-науковою світовою спільнотою як самих студентів, так і викладачів. При цьому не менш важливим при викладанні англійською мовою, на переконання Василя Дмитровича, є елементи педагогічної майстерності, які варто застосовувати для зацікавлення аудиторії та інтерактивного формату занять.
   Члени комісії – завідувач кафедри іноземної філології і перекладу Світлана Амеліна, завідувач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Інна Грабовська, завідувач кафедри англійської філології Вікторія Дьоміна, доцент кафедри іноземної філології і перекладу Оксана Чайка і керівник Центру вивчення іноземних мов Наталія Харчук, а також керівники відповідних підрозділів служби проректора з науково-педагогічної роботи Ярослав Рудик, Лариса Кліх, Оксана Зазимко та Олена Колеснікова заслуховували доповіді викладачів із презентаціями дисциплін, які вони планують викладати.
    Цього разу до когорти науково-педагогічних працівників, яких допущено до викладання навчальних дисциплін англійською мовою на підставі наданих сертифікатів, які підтверджують рівень володіння англійською мовою та диплому викладача англійської мови приєдналась і Тетяна Клочко, асистент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві. 
   За результатами співбесіди до числа таких викладачів приєднався Віктор Ребенко, доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві.

 Вітаємо колег та бажаємо творчої і натхненної співпраці зі студентами по опануванню дисциплін відповідного фаху англійською мовою!

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook