Визначилися чвертьфіналісти 65-ї Спартакіади студентів з міні-футболу серед першокурсників

6 вересня 2021 року
м. Київ, НУБіП України
     Цього року у змаганнях з міні-футболу взяли участь команди всіх факультетів та ННІ університету. Учасники шляхом жеребкування були розділені на 4-ри групи по 4-ри команди у кожній. Змагання проходили на штучних майданчиках біля навчального корпусу № 9 і гуртожитку № 2. Склад команди формувався – 4 польові гравці + воротар. Груповий етап тривав три дні до визначення місця кожної команди в групі.
     Учасники, що посіли перші і другі місця  потрапили до наступної частини змагань. Таких виявилося 8 команд. Перші місця вибороли факультети: агробіологічний, механіко-технологічний, гуманітарно-педагогічний, аграрного менеджменту. Другими стали хлопці з економічного факультету, тваринництва і водних біоресурсів, юридичного та ННІ ЕАЕ.
 
     Ігри ¼ фіналу будуть відбуватися за дещо іншими правилами. Вони пройдуть на стадіоні НУБіП України, розмір майданчику 42 на 24 метри, кількість польових гравців збільшиться з 4-х до 5-ти, розмір м`яча № 5, тайм збільшиться з 15 хвилин до 20-ти.
     Таким чином 7 вересня о 15:30 зустрінуться агробіологи з економістами та механіки зі студентами факультету тваринництва і водних біоресурсів, а о 16:30 поміряються силами гуманітарії з юристами та менеджери з енергетиками.
 
    Переможці спортивних баталій потраплять до ½ фіналу, що відбудеться 9-го вересня о 15:30. Матч за третє місце і фінал також заплановано на четвер 9-го вересня відповідно на 16:30 і 17:20.
 
Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічниго факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook