У НІЖИНСЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ НУБІП УКРАЇНИ ВІДБУЛАСЯ УРОЧИСТА ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ

1 вересня 2021 року
       Із року в рік ми підтримуємо добру традицію: на початку навчального року проводимо свято всієї родини, яке поповнюється новими студентами – День знань та урочисту посвяту першокурсників у студенти.

       З вітальним словом до першокурсників, їхніх батьків, викладацького колективу та всіх присутніх звернулася директор коледжу Олена Литовченко, яка побажала студентам успіхів, здоров’я, миру, злагоди, розповіла про традиції коледжу та можливості продовження навчання в університеті.

       Від імені батьків першокурсників привітала й благословила на успішне навчання мама студентки групи ПН211 Катерина Колесник.

       Під час церемонії посвяти у студенти представникам першокурсників Білану Владиславу, Шостці Анні, Дубінському Олександру, Коломійченко Дар’ї, Бурковцову Владиславу випала честь отримати з рук керівництва коледжу символічний Ключ Знань, Залікову Книжку та Студентський квиток і проголосити Урочисту Присягу студента Відокремленого структурного підрозділу «Ніжинський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».
       Традиційно було відзначено кращих співробітників та студентів коледжу: Почесною грамотою Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації – викладача циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін Ірину Іванченку; Подякою Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації – викладача циклової комісії експлуатації машин і обладнання та фундаментальних дисциплін Серія Топчія; Почесною грамотою коледжу – завідувача господарства Миколу Ткаченка, Подякою коледжу – інспектора з кадрів Любов Постол, електромонтерів з обслуговування та ремонту електроустаткування Богдана Даниша та Миколу Тонконога; Свідоцтвами про занесення до  Галереї Шани – старшого лаборанта Ольгу Буднік, викладача циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Ірину Демченко, викладача циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін Ірину Іванченко, викладача циклової комісії з експлуатації машин і обладнання та фундаментальних дисциплін Сергій Топчій, студентів Крістіну Бушак, Богдана Даниша, Руслана Єршова, Миколу Тонконога, Анастасію Щукіну.

       Приємно, що сьогодні наш заклад освіти відвідав представник Національного університету біоресурсів і природокористування України – Опальчук Богдан Віталійович, заступник начальника відділу регіонального розвитку, координації діяльності відокремлених структурних підрозділів, дистанційної освіти та заочного навчання, який передав вітання від керівництва університету викладачам та студентам коледжу.

       Щирі побажання, гарні пісні, запальні танці та гумористичні мініатюри створювали піднесений настрій свята. Усе навкруги було пройнято атмосферою любові, доброзичливості, а обличчя сяяли усмішками та щастям. Тож хочеться побажати, щоб ця позитивна енергія залишалася з нами протягом усього року.
       Нехай нинішній навчальний рік відкриє перед студентами нові горизонти пізнання себе й світу, викладачів надихне успіхами вихованців, а батьків – гордістю за своїх дітей.
Наталія Шевченко,
заступник директора з виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook