ДЕНЬ ЗНАНЬ У БЕРЕЖАНСЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ

29 серпня 2021 року

 

2429 серпня на подвір’ї головного корпусу відбулося свято, присвячене першокурсникам ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України». Із самого ранку панував святковий настрій: гучно лунала музика, очі першокурсників радісно променіли в передчутті особливої події в їхньому житті. І навіть похмура дощова погода не завадила студентам та їх батькам відзначити День Знань.

625111213151614

На майданчику біля головного корпусу Світлана Пилипишин радо зустрічає гостей, які завітали на свято, а саме: Віталій Савченко доцент кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій НУБіП України, член наглядової ради коледжу, депутат Тернопільської обласної ради Ярослав Дрюченко, голова ради роботодавців коледжу, начальник Бережанського РЕМу Мирослав Лехіцький, голова Бережанської ОТГ Ростислав Бортник, начальник відділу освіти, молоді і спорту Галина Михальчук. Привітавши першокурсників з початком нового навчального року, вона побажала усім міцного здоров’я, взаєморозуміння, наснаги, творчого натхнення та здійснення найзаповітніших мрій. «…Знання роблять людину сильнішою, мудрішою, добрішою, допомагають відкривати нові істини, робити наукові відкриття і пізнавати таємниці природи…. Нехай ніколи ваш розум не відмовляється від нових знань, але завжди прагне до пізнання і мудрості!»,- наголосила очільниця.

Привітали нову студентську молодь і запрошені гості, побажавши бути гідними громадянами та патріотами рідної України, опанувати нові знання та стати висококваліфікованими фахівцями у своїй професії.

1923578910

2021

За традицією студентам-першокурсникам директор коледжу С. Пилипишин вручила символічний КЛЮЧ ЗНАНЬ, заступник директора з навчальної роботи О. Калатало – ЗАЛІКОВУ КНИЖКУ, а члени Студентської організації – СТУДЕНТСЬКИЙ КВИТОК. Усвідомлюючи важливість покладених на них завдань, студенти дали урочисту обіцянку бути гідними продовжувачами славних традицій Бережанського фахового коледжу. Свято продовжилось молитвою на благословення й добру справу та початок нового навчального року.

22

На завершення Ігор Гурко (батько студентки-першокурсниці) подякував директорці та викладачам коледжу за якісне виконання роботи, творчий підхід до справи і відповідальність, а студентам побажав, щоб кожен зміг тут втілити свої бажання в реальність і стати тим, ким бачить себе в своїй мрії. 

Вітаємо Вас, дорогі першокурсники, з Днем знань, з днем мудрості і старанності!

Вже завтра для Вас перегорнеться ще одна сторінка книги життя.

Цікавих подій ВАМ, відмінних оцінок і постійного прагнення бути кращими, ніж учора!

Галина Процик
Заступник директора з виховної роботи
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook