НА ЧЕРГОВОМУ ЗАСІДАННІ ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ ВСП «НІЖИНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НУБІП УКРАЇНИ» ЗАРАХУВАЛИ АБІТУРІЄНТІВ НА ОСНОВІ БАЗОВОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ НА МІСЦЯ ДЕРЖАВНОГО ЗАМОВЛЕННЯ

2 серпня 2021 року
      30 липня 2021 року відбулося чергове засідання Приймальної комісії ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України», на порядку денному якого  розглядались наступні питання: зарахування абітурієнтів на місця державного замовлення, які вступають на основі БЗСО; рекомендації до зарахування на місця державного замовлення вступників на основі ОКР «Кваліфікований робітник» (денна форма навчання); рекомендації до зарахування на місця за кошти фізичних та юридичних осіб вступників на основі ОКР «Кваліфікований робітник» (денна та заочна форми навчання).

      Відкрила засідання в.о. директора Олена Литовченко, яка закцентувала увагу членів Приймальної комісії на питаннях заповнення державних місць, максимальному заповненні місць за кошти фізичних та юридичних осіб, визначенні претендентів на адресне додаткове державне замовлення. Також подякувала усім співробітникам, задіяним у роботі Приймальної комісії, за плідну та кропітку, протягом липня, роботу.
       Відповідальний секретар Приймальної комісії Тетяна Романенко у своєму виступі зазначила, що станом на 30 липня 2021 року до коледжу подано 501 заяву, що на 23% більше від показника минулого року, а також триває подання заяв на основі ПЗСО. Нагадала, що цьогоріч для вступників ОПС «Фаховий молодший бакалавр» доведені обсяги державного замовлення складають: 103 місця для вступників на основі БЗСО та 10 місць для вступників на основі ОКР «Кваліфікований робітник».
       Далі Приймальна комісія розглянула список осіб, рекомендованих до зарахування за державним замовленням на основі БЗСО, які виконали вимоги для зарахування до 12:00 29 липня 2021 року. Рішенням Приймальної комісії 103 особи були зараховані на місця державного замовлення за відповідними спеціальностями.

       Коледж виконав держзамовлення на основі БЗСО у повному обсязі, конкурс на освітні програми становив у середньому 3 особи на місце. Тих, хто не потрапив на місця державного замовлення, було рекомендовано на місця за кошти фізичних та юридичних осіб.
       Наступним питанням порядку денного стали рекомендації до зарахування вступників на основі ОКР «Кваліфікований робітник» за денною та заочною формами навчання.
       Підсумовуючи засідання, Олена Литовченко побажала всім результативного завершення етапу прийому заяв від вступників на основі ПЗСО, який закінчується о 18:00 02 серпня 2021 року та оголосила дату наступного засідання Приймальної комісії коледжу.
 
Тетяна Романенко,
відповідальний секретар Приймальної комісії
ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України»
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook