Спільне засідання адміністративної ради та приймальної комісії ВСП «РФК НУБіП України»

12 липня 2021 року

12 липня 2021 відбулося спільне засідання адміністративної ради ВСП «РФК НУБіП України» та приймальної комісії.

На засіданні були присутні 10 членів приймальної комісії, завідувачі відділень, завідувач Міжкафедральної навчальної лабораторії та інші керівники структурних підрозділів коледжу.

До прядку денного засідання було включені актуальні питання вступної кампанії 2021 року.

Кондюк С. М., керівник МНЛ НУБіП України, доповів щодо питання вступу на магістерські освітні програми в НУБіП України. Кількість здобувачів освіти, які здали ЄВІ невелика. Було обговорено причини, які викликали проблеми із здачею ЄВІ та низьку мотивацію здобувачів освіти для вступу на магістерські освітні програми в НУБіП України.

Качановський О. І., відповідальний секретар приймальної комісії, доповів, що на ранок 12.07.2021 кількість поданих заяв від абітурієнтів, які отримали базову загальну середню освіту, становить 795, що у 2,5 рази перевищує ліцензований обсяг прийому. Олег Ігорович навів дані щодо кількості поданих заяв у розрізі спеціальностей, проаналізував ситуацію, яка склалася у закладах фахової передвищої освіти Рівненської області та відокремлених структурних підрозділах НУБіП України.

Вже третій рік поспіль у коледжі для абітурієнтів проводяться підготовчі курси для вступу у коледж. Цього року виявили бажання навчатися на курсах 157 абітурієнтів. Було запропоновано нарахувати додаткові бали абітурієнтам, які успішно завершили підготовку на курсах.

13.07.2021 буде проведено організаційну лінійку для абітурієнтів та їх батьків, ще раз роз’яснено порядок здавання вступних випробувань, про порядок зарахування на державну форму навчання та за повну оплату вартості навчання.

Людмила Балдич, секретар адмінради коледжу 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook