Відбувся попередній розгляд дисертаційного дослідження на здобуття ступеня доктора філософії Володимира Назаренка на кафедрі землевпорядного проектування

19 серпня 2021 року
кафедра землевпорядного проектування

     19 серпня 2021 року відбувся попередній розгляд дисертації Назаренка Володимира Анатолійовича на тему: «Еколого-економічне прогнозування змін у землекористуванні під впливом урбанізаційних процесів», поданої на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» та спеціальності 051 «Економіка» у дистанційному режимі за допомогою сервісу відеоконференцій CiscoWebexMeetings.

     Науковий керівник доктор економічних наук, професор Мартин Андрій Геннадійович

     Здобувачем було представлено еколого-економічне моделювання раціонального використання земельних ресурсів під впливом процесів, пов'язаних з урбанізацією, та ситуативне прогнозування об'єктів землекористування на майбутнє з врахуванням змін та моделювання раціонального землекористування.

     Викладачі кафедри відмітили актуальність теми запропонованого дослідження, наукову та практичну цінність результатів і висновків. 

     Володимир Назаренко гідно представив результати дисертаційної робти, а головне – отримав цінні поради та рекомендації щодо його довершення від досвідчених науковців. Рішенням кафедри дисертацію рекомендовано до розгляду на фаховому семінарі на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» та спеціальності 051 «Економіка».

Доцент кафедри землевпорядного проектування

Оксана Кустовська

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook