Порядок, графік і список ревакцинації (друге щеплення) співробітників університету 30 липня 2021 року

27 липня 2021 року
м. Київ

    В університеті продовжується другий етап ревакцинації співробітників. Наразі адміністрація ДКЦ «Київська міська клінічна лікарня №10» Голосіївського р-ну м. Києва, надала необхідну кількість доз препарату Pfizer-BioNTech – це мРНК-вакцина, розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer.

ПОРЯДОК РЕВАКЦИНАЦІЇ (АЛГОРИТМ)

    Ревакцинація буде здійснюватися за попередньо складеними списками співробітників, керівниками структурних підрозділів, з обов’язковим дотриманням попередніх термінів проходження першого етапу вакцинації.
       Інформування учасників кожного етапу ревакцинації буде здійснюватися через відповідальних за ревакцинацію структурних підрозділів університету.
    Списки будуть розміщені у вільному доступі на головній сторінці сайту університету, а також надіслані кожному відповідальному за ревакцинацію, визначеному деканами і директорами.
     Всі уточнення або відповіді на питання, можливо отримати у секретаря оперативного штабу по протидії Covid 19, провідного фахівця - Наталії Савченко;
    У виключних випадках, зміни в списках ревакцинації співробітників повинні бути погоджені особисто керівником оперативного штабу. Наголошуємо, що ревакцинація здійснюється у координації та взаємодії з ДКЦ "Київська міська клінічна лікарня 10 Голосіївського району міста Києва.
     Функції ректорату та членів оперативного штабу:
- забезпечення харчування лікарів, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку - Вадим Ткачук.
- супровід пільгових категорій співробітників, розгляд скарг і побажань співробітників під час вакцинування, начальник відділу соціальної роботи - Віктор Потебня та Голова профспілкової організації співробітників університету - Ростислав Тарасенко.
- організація перевезення лікарів з поліклініки до місця ревакцинації, реєстрація у чергах, прийом співробітників та видача талонів на ревакцинацію, аналіз списків осіб, які з певних причин не пройшли ревакцинацію, але бажають в подальшому ії пройти, член оперативного штабу - Геннадій Ржевський;
- медичний огляд, моніторинг температурного скринінгу, надання консультацій, догляд за станом здоров`я вакцинованих співробітників, спостереження дотримання соціального дистанціювання учасників вакцинування, член оперативного штабу - В`ячеслав Крупка;
- обладнання і забезпечення необхідним інвентарем та меблями приміщення, антисептичними засобами, питною водою для проведення ревакцинації, член оперативного штабу - Сергій Стецюк;
- реєстрація і видача талонів співробітникам на ревакцинацію згідно визначених списків, провідний фахівець відділу виховної роботи і студентських справ - Ірина Курінна;
- надання психологічної допомоги і консультування співробітників під час вакцинації, провідний фахівець відділу виховної роботи і студентських справ - Каріна Арзуманян.

Голова оперативного штабу,
проректор з науково-педагогічної роботи
та розвитку - Сергій Кваша.



Особи, які прибувають на ревакцинованими, повинні мати при собі наступні документи:
1. Декларація з сімейним лікарем (копія) або Паспорт громадянина України
Місце проведення ревакцинації співробітників університету:

читальна зала гуртожитку №11 студентського містечка, за адресою вул. Генерала Родимцева, 7 б
За погодженням з адміністрацією ДКЦ «Київська міська клінічна лікарня №10»
Голосіївського р-ну м. Києва, розроблено дорожню карту
і затверджено графік ревакцинації співробітників університету.

Час
ревакцинації
Контингент
Загальна
кількість
1.
10:00-11:00
Проректор
Служба проректора Іщенка В.В. (3 особи);
Служба проректора Кваші С.М. (9 осіб);
Служба проректора Шинкарука В.Д. (4 особи);
Служба проректора Ткачука В.А. (5 осіб).
21
2.
11:00 – 12:00
Агробіологічний факультет (21 особи);
МТФ (6 осіб);
ГПФ (2 особи).
21
3.
12:00 – 13:00
ФЗРБТЕ (7 осіб);
УЛЯБ (2 особи);
ФХТЯП АПК (3 особи);
Юридичний факультет (2 особи).
24
Кількість співробітників, що підлягають вакцинації
– 21 липня 2021 року
66 осіб


Запрошуємо співробітників на ревакцинацію від Covid 19, у визначений час, згідно графіку!


Оперативний штаб університету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook