Чигиринські лісівники пройшли навчання з цивільного захисту

22 липня 2021 року
Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

 Нещодавно у Чигиринському лісгоспі відбулось навчання з цивільного захисту. Участь у заході взяли директор держпідприємства Роман Фендюр, головний лісничий Сергій Перов, лісничі та провідні фахівці підприємства, діяльність яких тісно пов’язана з організацією та здійсненням заходів у сфері цивільного захисту населення у надзвичайних ситуаціях.

Навчання проводили представники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської області. Крім фахівців центру, були присутні представники Черкаської обласної державної адміністрації та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Фахівці навчально-методичного центру детально розповіли про призначення, організаційну структуру та оснащення пожежного формування цивільного захисту. Також ознайомили присутніх з функціональними обов’язками та планом приведення пожежного формування у готовність до дій за призначенням.

Учасники заходу обговорили план дій у разі встановлення надзвичайного стану, забезпечення оповіщення та зв’язку у надзвичайних ситуаціях, надання само і взаємодопомоги в умовах надзвичайних ситуацій, вибухову та пожежну небезпеку на виробництві та надали рекомендації щодо дій під час виникнення пожежі та інше. За підсумками проведеного семінару-навчання та перевірки отриманих знань учасники отримали відповідні посвідчення.

 

Джерело: Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства. https://lis-ck.gov.ua/?p=27178

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook