Міні-інтерв’ю з абітурієнтами від кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

23 липня 2021 року

  Наша кафедра продовжує радо приймати абітурієнтів на спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Нам вдалося поспілкуватися з кількома вступниками. Відповісти на наші питання люб’язно погодились Коноваленко Дар’я з міста Катеринопіль Черкаської області та кияни Нікітіна Анастасія  і Кравець Михайло.

 

- Скажіть, будь ласка, чому ви обрали спеціальність "Міжнародні відносини”?


Дар’я: вступити на спеціальність “Міжнародні відносини” мене спонукало бажання спробувати себе в ролі дипломата, мене надзвичайно зацікавила ця професія.
Михайло: взагалі мені завжди подобається дізнатись щось нове. В певний момент я дуже зацікавився темою міжнародних відносин, мені стало дуже цікаво дізнатися про це побільше і почав читати різні тексти з цієї теми. І врешті-решт вирішив обрати цю спеціальність в якості пріоритетної.
Анастасія: тому, що ця спеціальність мені дуже сподобалась. Я вважаю, що вона є дуже актуальною і важливою для майбутнього.

- А що спонукало вас вступати саме до НУБіП України?


Дар’я: я обрала НУБіП бо знаю, що цей університет є дуже престижним і перебуває в топі рейтингу найкращих ЗВО України. Про те, що в НУБіП є спеціальність “Міжнародні відносини” я дізналась з Інтернету.
Михайло: коли я шукав, в якому виші Києва можна здобути освіту за напрямом “Міжнародні відносини”, то одна моя знайома порадила мені вступати на цю спеціальність до Національного університету біоресурсів і природокористування, який є одним з провідних університетів України. Почитавши про НУБіП, я вирішив скористатися цією порадою.
Анастасія: про можливість навчатися у Національному університеті біоресурсів і природокористування за напрямком “Міжнародні відносини” я дізналася від подруги, а зміцнилась у своєму переконанні, коли цю ідею підтримав мій батько.

 

- Які у вас очікування від навчання в нашому університеті та чи можете ви розповісти про свої перші отримані враження?


Дар’я: я очікую від навчання в НУБіП набуття кваліфікації з обраного фаху та можливості якнайкраще реалізувати себе. Перше враження в цілому гарне.
Михайло: від навчання в НУБіП я очікую, що здобуду нові та дуже цінні знання, розширю свій кругозір, серед іншого отримаю можливість здобувати знання за кордоном та знайду для себе багато цікавого. Як хтось з великих казав: ”Чим більше в тебе знань, тим більше можливостей”.

Анастасія: я очікую отримання гарних знань і досвіду, якими я могла б пишатись та використати для самореалізації. Також я розраховую ще більш вдосконалити свої знання німецької та англійської мов, на яких спеціалізується моя школа. Мої перші враження від НУБіП дуже позитивні, особливо сподобались дружня атмосфера та гарне місцерозташування.

 

Олексій Оснач,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook