Іванна Кубара з Волині: обираю НУБІП, бо тут є все!

19 липня 2021 року

   Навчання у НУБіП України, безсумнівно, є омріяною метою для багатьох абітурієнтів. І саме зараз, на порозі їхнього дорослого життя, нам, старшому поколінню, необхідно допомогти, підтримати, порадити і навіть пояснити майбутньому студенту, що найважливішим на шляху до вибору професії є віра в себе, відповідальність і рішучість.
   Саме такими якостями володіє майбутня студентка нашого університету Іванна Кубара.

 
 

   Народилася Іванна у селищі Залісся, що на Волині. Життя в сільській місцевості навчає людину з дитинства працелюбності і любові до рідної землі, тож не дивно, що при виборі майбутньої спеціальності у пріоритеті в Іванни були природничі науки. В особистій бесіді Іванна розповіла, що протягом навчання у ліцеї вона активно брала участь в олімпіадах (Іванна є неодноразовою призеркою олімпіади з французької мови), наукових конкурсах, творчих фестивалях і навіть спортивних змаганнях. Півроку тому Іванна захопилася грою на гітарі і досі продовжує пізнавати цей музичний інструмент. Дівчина мріє реалізувати свої знання і максимально розвинути свої таланти, саме тому в пріоритет обрала НУБіП України, оскільки протягом останніх років стежить за соціальними мережами та щиро захоплюється студентським життям друзів, які вже навчаються в університеті.
   «Мене дуже цікавить журналістика, адже журналіст, на мій погляд, - це людина, яка повинна бути досвідченою у багатьох сферах науки, культури, освіти, спорту та ін., - розповіла Іванка, - і разом з тим, я би хотіла продовжувати розвиватися творчо (співати, грати на гітарі), займатися спортом».
   У подальшій розмові з дівчиною, я дізналася, що її неабияк турбують проблеми екології. «Споконвіку наші предки боронили цю землю, берегли її як найцінніший скарб, вона завжди була їх багатством та гордістю. Беручи від природи її дари, люди розуміли, що цих щедрот буде значно більше, якщо вони берегтимуть природу. У наш час перед людьми гостро постала екологічна проблема. Це пов'язано з тим, що люди вирішили стати господарями природи, почали її підкоряти собі: внаслідок роботи виробництв забруднилися ріки, збільшення орних земель призвело до знищення лісів…», - пояснює дівчина.
   Немає сумнівів, що Іванка свідомо і відповідально ставиться до вибору своєї майбутньої професії, і НУБіП може поповнитися цінною і грунтовномислячою студенткою. Я переконана, що саме такі діти і є тою цінною і плодючою нивою, на якій у майбутньому може розвинутися наша наука, культура і освіта.
Тож побажаємо тобі, Іванко, якнайшвидше долучитись до лав студентів НУБіПу і здійснити свої мрії!


Ірина Войтюк,
доцент кафедри культурології

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook